A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Bush közleményben nyugtatta a népet

Vágólapra másolva!
George W. Bush amerikai elnök pénteken ismét igyekezett megnyugtatni az amerikai közvéleményt arról, hogy az ország gazdasága megbirkózik a krízissel. Mint mondta, a válságintézkedéseknek idő kell, hogy hassanak.
Vágólapra másolva!

A válságról szóló híreinket olvassa el itt!

Globális pénzügyi válság kellős közepén vagyunk, és a szűkös hitelpiacok megnehezítették a vállalatok számára, hogy kölcsönt vegyenek fel a bérkifizetésekhez, a növekedéshez és munkahelyek teremtéséhez - tartalmazza a Fehér Ház által kibocsátott elnöki közlemény. Bush úgy vélte, hogy a munkanélküliség múlt havi emelkedése a gazdaságot érő kihívásokat jelzi, és időre lesz szükség a pénzügyi válság kezeléséhez. Bele fog telni egy időbe, amíg teljesen hatni fognak ezek az intézkedések - magyarázta. Megjegyezte, hogy az utóbbi napokban biztató jelek is voltak: a bankközi hitelek piacának szorultsága már jelentősen oldódott, és a Fed erőfeszítései eredményesek voltak a értékpapírpiac stabilizálásában.

Több korábbi nyilatkozatához hasonlóan ezúttal is megerősítette: kormánya folytatja a munkát annak érdekében, hogy a gazdaság ismét növekedhessen. Ehhez hozzátette, nyomást fog gyakorolni, hogy a kongresszus jóváhagyja a kolumbiai, panamai és dél-koreai szabadkereskedelmi megállapodást. "Megértem, hogy az amerikaiak továbbra is mélyen aggódnak a gazdaságunkat érő kihívások miatt, de gazdaságunk már ezelőtt is túljutott nagy kihívásokon, és biztosak lehetünk abban, hogy újra így lesz" - tartalmazza Bush elnök közleménye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!