A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A forint visszatért oda, ahonnan jött

Vágólapra másolva!
Számos tényező befolyásolta a forint árfolyamát hétfőn, ennek ellenére délután 4 óra környékén 301-302 forint körül ingadozott az euró, ami nem jelent változást a pénteki szintekhez képest.
Vágólapra másolva!

A magyar deviza jelentős gyengüléssel várta a hétfői piacnyitást. Hajnalban 302 forintról 308 forintra erősödött az euró, ám ez csak egy hirtelen kilengés volt, később 301-304 forint között mozgott az árfolyam.

A Raiffeisen devizakereskedői szerint a hétfő kora reggeli gyengülés kapcsán megjegyezték, ez az árfolyamváltozás nem feltétlenül irányadó, mert a kereskedés kezdeti szakaszában jellemzőbbek a nagy elmozdulások.

A devizapiacon bizonytalan volt a hangulat, a befektetők a belpolitikai bizonytalanság miatt egyelőre nem akarnak komolyabb pozíciókat kiépíteni. Szerencsénk van, hogy a nemzetközi piacokon optimizmus uralkodott, ellenkező esetben a belpolitikai bizonytalanság a reggelinél is meredekebb lejtőre küldhette volna a forintot.

A Magyar Nemzeti Bank a kamatot 9,5 százalékos szinten tartó döntése nem okozott kilengést az árfolyamban. A döntés előtt és után is 303-304 forintnál járt az euró, később erősödött a magyar deviza, így nem sokkal 16 óra után 301-302 forintnál járt a jegyzés, ami megyegyezik a pénteki árfolyammal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!