A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Phylaxia 1912. Holding Nyrt. igazgatósága az N-GENE Research Laboratories Inc.-ben történő 750 ezer darab részvény és azonos mennyiségű részvényvételi opció megszerzéséről, valamint ugyanezen 750 ezer darab részvényre vonatkozó opció alapításáról határozott, és az erre vonatkozó szerződéseket a társaság kedden megkötötte.
Vágólapra másolva!

A Phylaxia ezt kedd este a BÉT honlapján jelentette be, azt nem közölte a társaság, hogy milyen mértékű tulajdonrészt szerez. A közlemény szerint az akvizíció pénzügyi forrását a Phylaxia az ugyancsak kedden elhatározott tőkeemelés összegéből biztosítja.

A Phylaxia-részvények tőzsdei kereskedését a keddi napra felfüggesztette a Budapesti Értéktőzsde. A felfüggesztést a társaság kérte, mivel kedden 10 órától igazgatósági ülést tartott, amelynek során előreláthatólag "nagy fajsúlyú, a részvényárfolyamot jelentősen befolyásoló döntés születhet".

A Phylaxia 1912. Holding Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde "A" kategóriájában kereskednek. A papírok a hétfői napot 1 forintos erősödéssel, 10 forinton zárták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az olimpiáról