A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A jövő évi fellendülésben bízik a Volkswagennek két divíziója is, az Audi és a Lamborghini. Az Audi előző hónapban ebben az évben először számolhatott be az eladások bővüléséről, és a Lamborghininél is a fellendülés kezdeti jeleit tapasztalják - írta meg a Bloomberg.
Vágólapra másolva!

Itt olvashatja a válság híreit!

"A nemzetközi piacokon ebben az évben elérjük a keresleti mélypontot. Többé-kevésbé kisebb felépülésre számítunk 2010-ben" - mondta Axel Strotbek az Audi pénzügyi igazgatója. Az Audi főleg új márkáiban és a Németországban bevezetett 2 500 eurós autónkénti vásárlási támogatásban bízik.

Az Audi előző évben 1 millió új autót regisztrált, ebben az évben viszont 10 százalékos csökkenés elképzelhető, de növelhetik eladásaikat Ausztráliában és Indiában, ami hosszabb távon erősítheti pozícióikat.

A feltörekvő piacokon köthető üzletekre figyelnek a Lamborghininél is. A cég vezérigazgatója Stephan Winkelmann Kínát nevezte a legfontosabb ottani piacuknak, ahol kedvezően fejlődnek eladásaik. Ennek ellenére tisztában van a cég nehéz helyzetével, ahogy mondta "a luxuspiacon nincs kegyelem".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!