Az Aeroviva megpróbálja teljesíteni a kötelezettségeit

Vágólapra másolva!
Az Aeroviva Kft. azon dolgozik, hogy teljesítse a kötelezettségeit. Az utazási iroda közlése szerint azért ment csődbe, mert feleannyian fizettek be a chartergépekkel szervezett utakra, mint amennyi a gazdaságos működéshez kellett volna.
Vágólapra másolva!

Az Aeroviva a kiutaztatási tevékenysége megszűnése után is azon dolgozik, hogy teljesítse kötelezettségeit - közölte az utazási iroda. A cég közlése szerint azért mentek csődbe, mert a chartergépekkel szervezett utakra feleannyian fizettek be, mint amennyi utasra a gazdaságos működéshez szükséges lett volna.

A társaság részéről hozzátették azt is, hogy a Travel Service Kft. - amely a chartergépeket üzemeltette - nem szerezte be időben az útmegszakításhoz szükséges engedélyeket, és erről csak néhány nappal az első járat indulása előtt küldött értesítést. A Travel Service Kft. ügyvezető igazgatója, Farkas Attila cáfolta az Aeroviva állítását. Elmondása szerint az utazási iroda 9200 helyet kötött le, de csak kétezret tudott értékesíteni. A gépek már a helyszínen voltak, de az Aeroviva nem fizetett.

Az Aeroviva december 20-án jelentett csődöt, a nyilvántartásból is törölték. A BRFK a csőddel összefüggésben eljárást indított okirattal való visszaélés és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről