A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Új egyenruhát kapnak a fináncok

Vágólapra másolva!
2013 végéig teljesen lecserélik a NAV dolgozóinak egyenruháját, amelyen a "Tax&Customs" felirat lesz olvasható. Az új láthatósági mellényből egyelőre csak a Bevetési Főigazgatóság embereinek jut.
Vágólapra másolva!

Az APEH és a VP integrációjával létrejött Nemzeti Adó- és Vámhivatal új, egységes egyenruházati arculat kialakításán dolgozik - közölte a NAV csütörtökön. Az újonnan megtervezett láthatósági mellények egyelőre csak a Bevetési Főigazgatóság pénzügyőrein láthatók, de fokozatosan minden NAV-szervnél lecserélik a régi, "Vám- és Pénzügyőrség" logóval és felirattal ellátott egyenruhákat.

Az új mellényen elhelyezett fényvisszaverő csíkon a "Tax & Customs" felirat látható. Felette lesz található a rendfokozati jelzés, illetve az azonosítószám helye. Utóbbi helyett fokozatosan a név feltüntetésére tér majd át a NAV. A 2013 végéig tartó átmeneti időszakban ugyanakkor a régi típusú, citromsárga "Vám-Zoll-Customs" feliratú mellények is használatban vannak, fokozatosan vezetik ki őket.

A NAV az új arculathoz hasonlóan új festést ad a szolgálati gépkocsiknak is. Az idei beszerzésű autók már ilyen feliratokkal lesznek ellátva, a teljes cserére azonban itt is fokozatosan kerül majd sor - áll a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!