A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Besegít Matolcsy növekedési tervébe a Coca-Cola

Vágólapra másolva!
A kormány gazdaságpolitikáját segíti a Coca-Cola ezentúl, miután megállapodott a kormánnyal egy stratégiai együttműködésben. Több magyar beszállító lehet majd a kólagyártó ellátási láncában.
Vágólapra másolva!

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. A kólagyártó multinacionális cég vállalta, hogy erősíti a magyar beszállítók jelenlétét az ellátási rendszerében - írta az NGM közleményében.

A közleményből sok konkrétum nem derült ki. A kormány a növekedési tervre hivatkozva írta, hogy a megállapodás célja a Coca-Cola Magyarország hosszú távú jelenlétének biztosítása "a kölcsönös bizalom és kiszámíthatóság jegyében", illetve a hazai termelés bővítésének elősegítése. A kólagyártó emellett "a versenyképesség növelését célzó magyar kormányzati politika" megvalósításában is segítséget nyújt.

A stratégiai együttműködés értelmében a felek rendszeresen értékelik a beszállítói és fejlesztési együttműködés alakulását, és meghatározzák az aktuális beruházásokat - olvasható a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!