A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiütötték a Synergont

Vágólapra másolva!
Megütötték a Synergon papírjait a piacnyitást követően, az árfolyam 14,5 százalékos mínuszban is tartózkodott. Bár a 2,4 millió forintos forgalom kicsinek mondható, a maihoz hasonló árfolyamkilengés szokatlannak mondható a részvény piacán.
Vágólapra másolva!

Ijesztően indult a mai kereskedés a Synergon részvényesek számára, 14,5 százalékos mínuszban nyitott a papír. A hátborzongató esés után viszont elkezdett emelkedni a Synergon, negyedóra adás-vétel után már csak 3 százalék körüli mínuszt lehet látni a részvény piacán.

Fontosabb vállalalati hír nem jelent meg ma reggel, vélhetően néhány relatíve nagyobb eladási megbízás okozta a vaskos zuhanást, mivel a részvény eléggé illikvidnek számít. A nyitás utáni percekben nagyjából 2,4 millió forintnyi papír cserélt gazdát, ami az elmúlt 5 napos átlagforgalom több felét jelenti.

A társasággal kapcsolatban viszont inkább pozitív hírek jelentek meg az elmúlt hetekben. Február elején jelentette be a Synergon, hogy három évre szóló, közel 650 millió értékű szerver és alkalmazás üzemeltetési szerződést kötött a GDF Suezzel. Január közepén pedig a társaság az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. magas biztonsági fokú adatközpont megvalósítására kiírt tenderét nyerte meg.

Synergon napi grafikon

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!