A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Még távol a vége a mesés tőzsdei hozamoknak

Vágólapra másolva!
Még nagy tér lehet az S&P 500 előtt a JPMorgan Chase elemzője szerint, a következő hónapokban pedig akár további 12 százalékot emelkedve 1900-ig is elmehet az index értéke. A fundamentumok ugyanis erősödnek, így hosszabb távon a QE, az amerikai kötvényvásárlási program mérséklésével kapcsolatos félelmek ellenére is emelkedés várható.
Vágólapra másolva!

Akár 1900 ponting is elmehet a következő fél-egy éves időszakban az S&P 500, véli Thomas Lee, a JPMorgan Chase egyik vezető stratégája. A szakértő szerint így a jelenlegi szintekről még további 12 százalékos emelkedés történhet.

Lee szerint a további emelkedést a fundamentumok támogathatják, az amerikai gazdaság a vártnál nagyobb növekedést mutat, míg Európa lassan kilábalhat a recesszióból. Az elemző továbbá hozzátette, a jelenlegi szintekről még a részvények értékeltségét mutató átlagos P/E ráta is további emelkedés előtt állhat, annak ellenére, hogy az S&P 500 mellett a Dow Jones index is új történelmi csúcsokat tudott elérni az elmúlt hetekben.

Ezzel együtt a stratégia figyelmeztet, a következő hónapokban még nem biztos, hogy folytatódni fog az előző hónapokban látott kedvező trend, az augusztus és a szeptember ugyanis szokatlanul magas volatilitást szoktak eredményezni. Ezt pedig az a tény is erősítheti, hogy számos elemző azzal számol, hogy a Fed már a következő hónapban elkezdheti mérsékelni a kötvényvásárlások nagyságát, így erősödhet a bizonytalanság az S&P 500 középtávú irányával kapcsolatban.

Az index ma ezzel együtt nem is szerepel fényesen, továbbra is az 1690 pontos érték közelében ingadozik.

Az S&P 500 értéke (heti)

Forrás: Origo

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!