Újabb trafikot nyert az agrárállamtitkár vejének a családja

Vágólapra másolva!
A győztes azt mondta, próba szerencse alapon pályázott, és ő lepődött meg a legjobban, hogy nyert. Czeván György veje korábban már öt trafikot nyert.
Vágólapra másolva!

Újabb trafikot készül nyitni Czerván György vidékfejlesztési miniszter veje, a korábbi ötszörös nyertes Galbács Ferenc. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. augusztus 12-én írta ki a még szabad koncessziókra a pályázatot, amelynek eredményét pár napja hirdették ki. A településen Galbács Ferenc apjának az élettársa, Rada Rita nyert.

Az államtitkár azt állítja, hogy nem tudott az újabb dohányboltról. A Blikknek azt mondta, semmi köze hozzá, és egyébként is rossz a viszony a lánya családja és a veje között, hónapok óta nincs semmilyen közvetlen kapcsolatuk. Ugyanakkor megvédte a lánya férjét, aki szerinte törvényes keretek között szerezte a trafikjait.

A nyertes, Rada Rita a lapnak azt mondta, próba szerencse alapon pályázott, és ő lepődött meg a legjobban, hogy nyert. Hozzátette, hogy senki sem segített neki a pályázatban.

Czerván György államtitkár veje tavasszal nyert el öt trafikot. Galbács Ferenc akkor a Hvg.hu-nak elárulta, hogy egy családi összejövetelen beavatta az apósát a terveibe, hogy indul az állami trafikpályázaton.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!