A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Így néz ki egy három napja leszedett Koncz Zsuzsa plakát a Kárpát utcában

Koncz Zsuzsa "leszedett" MTVA-s plakátja a Kárpát utcában
Vágólapra másolva!
Emlékeztek arra, amikor Koncz Zsuzsa felháborodott, hogy az MTVA a megkérdezése nélkül használja az arcát a köztéri reklámkampányában, mire az MTVA azt mondta, hogy már le is szedték a plakátokat? Na ez nem volt igaz.
Vágólapra másolva!

Az alábbi plakátot, ami mit ad Isten Koncz Zsuzsát ábrázolja, és az MTVA retró csatornáját hirdeti, tegnap este fotóztam a 13. kerületi Kárpát utcában, és sok mindent lehet róla mondani, de leszedve speciel biztosan nincsen. (A kép egy muzeális iPhone-nal készült, a minőségért ezúttal is elnézést kérek.)

Koncz Zsuzsa "leszedett" MTVA-s plakátja a Kárpát utcában Fotó: Balla Zsolt

A Kárpát utca ráadásul nem egy túlságosan eldugott hely, még egy budai is tudja, hogy kábé merre van. Úgyhogy nem valószínű, hogy csak ez a plakát "felejtődött volna el" - inkább az lehet, hogy az MTVA mégsem szedte le a kérdéses reklámokat.

Koncz Zsuzsa egyébként azért háborodott fel, mert az MTVA elfelejtette őt megkérdezni, hogy használhatja-e az arcképét a retró csatorna hirdetéseihez - és bár a plakáton szereplő fotó az MTVA tulajdona, a képmásához fűződő személyiségi jog valóban Koncz Zsuzsát illeti.

Három napja, amikor az ügy kipattant, a Bors megkereste az MTVA-t, ahol Lencsó Rita, a sajtóosztály irodavezetője azt mondta, hogy "az MTVA már nem használja a Koncz Zsuzsa által sérelmezett plakátot, levettük valamennyit".

Nekem az jut eszembe erről, amikor Horváth András előjött az egész áfacsalásos sztorival, és az első reakció a NAV részéről az volt, hogy már át is vizsgálták az egész szervezetet, és semmilyen szabálytalanság nem történt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!