A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ez a nyolc vállalkozás kapott most esélyt New Yorkban

design terminál
Az üzleti networking elengedhetetlen
Vágólapra másolva!
Újabb nyolc hazai vállalkozás kapott esélyt a külpiacra lépésre: a Design Terminál rendszeresen támogatja a magyar kiscégeket abban, hogy globálisan megméressék magukat, ezidáig több mint 50 márka élvezhette ezt a lehetőséget.
Vágólapra másolva!

A South by Southwest fesztiválon, a London divathéten vagy a Design Days Dubai nevű kiállításon szerzett tapasztalatok és kapcsolatok aztán a külpiacra lépés nem is annyira távlati célját szolgálják.

Az üzleti networking elengedhetetlen Forrás: Design Termiál

A Design Terminál szervezésében ezúttal nyolc hazai vállalkozás mutatkozott be a tegnap záródott Northside Fesztivál programján. Közülük a Publish Drive máris meghívást kapott egy New York-i mentorprogramba.

Június 8-14. között New York-ban a 7. Northside Fesztivál idei díszvendége Magyarország volt. Ehhez kapcsolódóan a Design Terminál, a Balassi Intézet és a Magyar Turizmus Zrt. partnerségében kiírt pályázat nyertesei a Tep, az AeroGlass, a PublishDrive, a Shapr3d, a MosaicLights, az UniBreeze, a Funspotter és a MIXY lett, akik egy-egy csapattagot delegálhattak a Northside Innovation-re.

Az innovációs fesztivál évről évre a legígéretesebb startupokat és a digitális iparág legjelentősebb szereplőit gyűjti össze, hogy népszerűsítse a vállalkozói szemléletet és bemutassa az innovatív fejlesztéseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!