Morci kávéház

Grumpy cat
Grumpy Cat, a világ egyik leghíresebb macskája azzal keresi a kenyerét, hogy arcberendezésének köszönhetően mindig morcosan néz
Vágólapra másolva!
Cardiffban az jutott egy vállalkozó eszébe, hogy kávézót nyit olyanoknak, akik finoman szólva nem érzik magukat elemükben a reggeli órákban. Grumpy Fuckers - mi kérünk elnézést, de ha egyszer ez a neve?
Vágólapra másolva!

Milyen jelzőt találhatnánk arra a vendéglátósra, aki a „kib* zsémbes s*ggfejek”-et tekinti célcsoportjának? Leleményes? Trendérzékeny? Vagy simán csak ismeri az életet?

A weboldaluk szerint a forgalommal nagyon elégedettek lehettek már az első nap, ezt nem cáfolja a tény, hogy az emberek rosszkedvűen ütköztek egymásba a boltban, és közben senki nem szólt senkihez egy árva szót sem.

Hát ő betérne ide, az tuti Forrás: Grumpy Cat Facebook oldala

Egy részlet a menedzser őszinte beszámolójából: „Hajnal 5-kor kellett kelnem, hogy kinyissam a rohadék üzletet. Gyűlöltem. Azért a legtöbben még alszanak ilyenkor. 6-kor nyitottunk,

7-re minden Fuck You Frappucino és A Büdös Francba Tea elfogyott.

Az összes betérő szemétláda olyan képet vágott, mintha els*ggelték volna őket. Így hát 8-kor be is zártam, hazamentem aludni. Mint egy rendes ember.”

Ugyanitt egy elégedett vevő elmeséli, milyen jól érezte magát. Csak ült, üldögélt, azon elmélkedve, „mekkora egy sz*r már az élet”, és mennyire rühelli, hogy innen munkába kell mennie.

és felszólította, kezdjen el élni – így az ügyfél. – Kizárólag morcos emberek töltötték meg a helyet, de nincs ezzel semmi gond. Mind együtt voltunk morcosak.”

Mi csak azt nem értjük, ha tényleg a baglyok, nem a pacsirták a célcsoport, miért nem tették át a nyitva tartást 14-20 órára?

Szavazzon!

Érdekelné egy kávéház morcosoknak Magyarországon?

(Via)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről