Ingyenes iroda vállalkozó anyukáknak

gyerekbarát iroda, networking, közösségi tér, MOMents365, Clusterhaus
A mama munkahelye a legédesebb óvoda
Vágólapra másolva!
Vállalkozó anyukáknak ajánlotta fel térítésmentesen a Clusterhaus proworking irodahálózat budapesti irodája, a MOMents 365, hogy dolgozzanak ott.
Vágólapra másolva!

Főként a kezdeti fázisban lévő vállalkozások költségvetésében problémás az irodabérlet, ha ezek a vállalkozók anyukák, eddig főként otthonról dolgoztak vagy kávézókban tárgyaltak. A MOMents 365 közösség tagjai gyermekbarát irodát rendeztek be maguknak, játékokkal, könyvekkel, gyerekbútorokkal, így akár családias környezetben, kisgyermekeik társaságában is intézhetik a vállalkozásuk ügyeit, teljes infrastrukturális felszereltséggel.

A mama munkahelye a legédesebb óvoda Forrás: MOMents365

Természetesen van lehetőség arra is, hogy a vállalkozó anyuka gyermeke nélkül vegye igénybe az irodát.

A budapesti Clusterhaus vezetője, Asztalos Dávid tapasztalt vállalkozóként és háromgyermekes családapaként tisztában van azzal, mit jelent gyerekek mellett, otthonról dolgozni, ezért kezdeményezte a nemzetközi hálózat nonprofit felajánlását a MOMents 365 közösség számára. Úgy véli, mivel a cégvezető mamák mögött nem áll nagy cég és legtöbbször egyedül dolgoznak, az egyik legfontosabb munkaeszközük a zárható iroda, a tárgyaló, illetve a közösségi térben természetes networking a többiekkel.

Nemcsak nyugalmat és infrastruktúrát, de magukhoz hasonlóan vállalkozó anyukákat is találnak a közösségi irodában Forrás: Morocz Tibor

A MOMents 365 közössége és a Clusterhaus iroda használatának feltétele, hogy a vállalkozónő járuljon hozzá a MOMents 365 küldetéséhez: írja meg pályázatban a vállalkozása személyes történetét, céljait, működését. A mozgalom jelenlegi tagjai szívesen veszik az újonnan érkező vállalkozó anyáktól a közösség munkájához való hozzájárulást és az irodahasználatról szóló, személyes beszámolókat, hogy a továbbiakban is képesek legyenek motiválni egymást.

A történettel ezen a linken lehet pályázni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről