A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ismét nő lett az Év Fiatal Vezetője

Év fiatal vezetője
Paál Laura, a GE Global Operations IT vezetője lett az „Év fiatal vezetője – 2017” pályázat győztese, aki egyúttal a nagyvállalati kategóriát is megnyerte.
Vágólapra másolva!
Harmadszor hirdettek győztest a 40 év alatti vezetők közt.
Vágólapra másolva!

Negyvennél is több pályázó közül Paál Laura, a GE Global Operations IT vezetője lett az „Év fiatal vezetője – 2017" pályázat győztese, aki egyúttal a nagyvállalati kategóriát is megnyerte. A szervezők idén is hirdettek kategória-győzteseket a nonprofit, kkv-, közigazgatási és nagyvállalati kategóriákban.

A beérkezett anyagok majdnem fele nagyvállalati vezetőtől érkezett, a fennmaradó részt közel egyenlő részben teszik ki a kkv, állami és nonprofit szervezetből érkezett pályázatok.

A pályaművek 40 százalékát női versenyzők nyújtották be.

Az értékelési folyamat során, első körben a 6 tagú zsűri arról döntött, hogy az adott pályázatot továbbengedi-e a második körbe, vagy sem. A második állomásig a pályázatok kicsivel több mint fele jutott. Ezután szigorú pontozás következett, melyen összesen 180 pontot érhettek el a pályázók. A zsűritagok többek között olyan szempontokat vették figyelembe, mint hogy milyen szerepet tölt be vezetőként az adott szervezetben vagy szervezeti egységben a pályázó, milyen a hatása a csapatára és adott esetben rajtuk kívüli környezetre. Milyen eredményeket ért már el, mit tart a vezetői küldetésének, hogyan éli meg azt a mindennapokban. Mik a tervei, hogyan látja magát évek múlva. A további körökben a zsűri a vezetői „szolgálat" megjelenését, a társadalomi felelősségvállalást és a digitális világban való eligazodást kereste.

Az Év Fiatal Vezetője kitüntető címet a tavalyi évhez hasonlóan, ezúttal is női pályázó nyerte el Paál Laura személyében, aki a GE Global Operations IT vezetője.

Paál Laura, a GE Global Operations IT vezetője lett az „Év fiatal vezetője – 2017” pályázat győztese, aki egyúttal a nagyvállalati kategóriát is megnyerte. Forrás: Coaching Team

Az értékelések alapján a kkv kategória első helyezettje Szirják Csaba, az OTT-ONE NyRT. szoftverfejlesztési részleg vezetője, a nonprofit kategória győztese pedig Benkő Fruzsina, Szociális Innováció Alapítvány InDaHouse Hungary programjának megálmodója és vezetője lett, míg a közigazgatási szervezetek vezetői közül Balázsy Péter, Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője, megyei jegyző került az élre. A zsűri két különdíjast is jutalmazott Varga Tamás, a szállás.hu üzletfejlesztési vezetője, valamint Sipos Zsolt, a Dolce Dance kft., Events21 kft. tulajdonosának személyében.

A díjra olyan 40 év alatti vezetők pályázhattak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk volt, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak a mindennapok során.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!