A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elkészült a Dél-pesti Üzleti Park legújabb csarnoka

Diófa Alapkezelő Zrt., Dél-pesti Üzleti Park, csarnok, átadás, Czifra Balázs
Vágólapra másolva!
A nagyfokú bérlői érdeklődés és szűkös kínálati oldal feloldásához némi segítséget nyújthat a Diófa Alapkezelőhöz köthető Dél-pesti Üzleti Parkban megvalósított közel 10 ezer négyzetméteres csarnok. A projekt kiváló elhelyezkedése és sikeres eddigi működése kellő alapul szolgált a városi logisztikai park további bővítéséhez, főként, hogy már az építési szakaszban sikerült előbérleti szerződést kötni a teljes épületre.
Vágólapra másolva!

Átadták hivatalosan is a DÜP legújabb, közel 10 ezer négyzetméteres E épületét.

A létesítmény kialakítási munkálatai 2018 negyedik negyedévében kezdődtek

és határidőre, mintegy 65 ezer munkaóra ráfordítással fejeződtek be idén augusztusban. A legintenzívebb hónapban mintegy napi 17 millió forint értékű beruházás került a csarnokba.

A Dél-pesti Üzleti Park legújabb csarnokának átadása Forrás: Diófa Alapkezelő Zrt.

Már a csarnok tervezésekor elsődleges szempont volt városi logisztikai és a raktározási-, kereskedelmi trendekhez igazodó, rugalmasan változtatható műszaki tartalom kialakítása, melyet viszonylag könnyen lehetett az egyedi bérlői igényekhez alakítani.

A fejlesztés kiváló végeredménnyel zárult, főként az építőipari kihívásokat is figyelembe véve, mely előrevetíti a csarnok hosszútávú alkalmasságát és hatékony használhatóságát.

A Dél-pesti Üzleti Park legújabb csarnoka Forrás: Diófa Alapkezelő Zrt.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy határidőre és költség kereten belül sikerült megvalósítani a Diófa Alapkezelő életében első teljeskörű logisztikai ingatlan fejlesztést. Külön öröm, hogy üzleti célunk találkozott a bérlői igénnyel is, így már a fejlesztési szakaszban kiadtuk az új csarnokot, mely az átadásától jövedelem termelő épület a Magyar Posta Takarék Befektetési Ingatlanalap portfoliójában.

Figyelembe véve az építőipari kihívásokat is, külön köszönet a fejlesztésben résztvevő partnereinknek: A sikeres projekt tovább erősíti a Diófa Alapkezelő széleskörű ingatlan vagyonkezelői tevékenységét, hiszen a meglévő portfolió management mellé aktív fejlesztések, azaz teljeskörű felújítás és már új fejlesztés is társul, mellyel az ingatlanok értéke és hossztávú hasznosítása új dimenzióba kerül" – nyilatkozta Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő ingatlanbefektetési üzletágának vezetője.

A Diófa Alapkezelő Zrt. – kinek portfóliójában a tavaly átadott, teljeskörű megújításon átesett Shopmark bevásárló központ is meghatározó– stratégiai befektetésként tekint a városi logisztikai szektorra és a kezelésében álló ingatlanok teljes bérbeadottsággal működnek.

Az új épület bérlője Magyarország piacvezető állatgyógyszer nagykereskedése és állatgyógyászati készítmények forgalmazója, a Tolnagro Állatgyógyászati Kft.

A vállalat ütemezetten költözik az új csarnokba, ahol a logisztikai tevékenység mellett az online vásárlók kiszolgálását is végzi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!