A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A CIB Bank munkatársainak fele otthonról dolgozik majd a járvány után is

A CIB Bank új fiókjának beltéri képe a fővárosi WestEnd bevásárlóközpontban
Vágólapra másolva!
Egy szakmai konferencián elhangzott, hogy a CIB Bank bankfiókjainak látogatottsága 60 százalékkal csökkent az utóbbi időben Magyarországon. A forgalom a telefonos ügyfélszolgálatra terelődött át, ahol viszont mintegy 200 százalékkal nagyobb terhelést mértek a koronavírus-járvány miatt. Simák Pál, a hitelintézet elnök-vezérigazgatója szerint a járvány után sok olyan intézkedés, amelyet eredetileg átmenetinek szántak, valószínűleg állandósulni fog.
Vágólapra másolva!

A CIB Bank központjában dolgozó munkatársainak fele a koronavírus-járvány levonulása után is otthonról dolgozik majd. A CIB Bank olasz anyabankjánál szerzett tapasztalatok szerint sokan a jelenlegi körülmények között akkor se mennek be dolgozni szívesen az irodába, ha erre már lehetőség nyílt.

Az olasz bank első lépcsőben csak a munkatársai ötödét kívánta visszaengedni, de még ez sem ment könnyen: a dolgozók mindössze három százaléka vállalta a munkakezdést az irodában.

A CIB Bank központjában a munkatársak fele a járvány levonulása után is valószínűleg otthonról dolgozik majd Forrás: CIB Bank

A konferencián a Hy – The Axel Springer Consulting Group vezérigazgatója, Christoph Keese szintén megerősítette, hogy Németországban sokan jelezték a munkáltatójuknak, hogy a későbbiekben is szeretnének otthonról dolgozni.

Forrás: Növekedés.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!