A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
12:30CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNUngvári Attila
12:35CselgáncsMatthias Casse-Attila Ungvari
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

A Microsoft és a Coca-Cola öt évig partnerek lesznek

alumínium doboz
This photo taken on November 12, 2015 in Grigny, near Paris, shows newly produced Coca-Cola soft drink cans near the new assembly line at a Coca-Cola Entreprise bottling plant. AFP PHOTO / ERIC PIERMONT / AFP PHOTO / Eric PIERMONT
Vágólapra másolva!
A Microsoft nemrég bejelentette, hogy megnyerték a Coca-Cola által kiírt pályázatot, így öt évíg ők szállíthatják a vállalat számára az üzleti szoftvereket, beleértve a digitális kommunikációra használható Teams alkalmazást is.
Vágólapra másolva!

A két vállalat arról nem számolt be, hogy mekkora értékű a megállapodás, azonban azt már lehet tudni, hogy a Microsoft öt évig ellátja a Coca-Colát a Dynamics 365 nevű üzleti szoftverrel.

Ugyan a Microsoft régóta erős ezen a területen, most szeretnének tovább terjeszkedni és üzleti megoldásokat kínálni a sales és az ügyfélszolgálaton dolgozó munkavállalóknak is.

James Phillips, a Microsoft egyik magas beosztású menedzsere elmondta, hogy a Coca-Cola a Microsoft szoftvereit használva jobban össze tudja hangolni a munkát, ráadásul kulcsfontosságú információkat és adatokat is gyorsabban lesznek képesek megkapni és továbbítani a különböző részlegek között, de mesterséges intelligencia is segíti a jobb összehangolást.

Illusztráció Forrás: AFP/Eric Piermont

Szintén az új szoftver segítségével tudnak majd az alkalmazottak szabadságot kérni, ott tekinthetik meg a beosztásukat és a céges közleményeket is a felületen olvashatják el, tehát nagyjából minden egy helyen lesz az integrációt követően.

A Coca-Cola a kezdetekben hagyja, hogy az alkalmazottak megismerkedjenek a rendszerrel és saját maguk próbálgassák, majd ezt követően tartanak különböző oktatásokat és vezetik át fokozatosan a vállalat belső tevékenységeit a szoftveres felületre.

Barry Simpson, a Coca-Cola egyik menedzsere kiemelte, hogy a Microsoft segítségével lecserélhetik a most használt, már évek óta rosszul működő rendszerüket egy új, sokkal jobb megoldásra.

Hozzátette, hogy az ügyfélszolgálat számára kifejezetten nagy segítség lesz mindez, hiszen gyorsabban válaszolhatnak az ügyfelek kérdéseire.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!