Vannak, akik csak a pikáns dolgokat szeretik. Ők arról ismerhetők fel, hogy mindig hordanak egy üveg chilit maguknál. De annak a hamburgernek az elfogyasztása, amelyet egy ausztrál étteremlánc, a Burger Urge kínál, még valószínűleg a számukra is igazi kihívást jelent.
Ennek elfogyasztása előtt ugyanis alá kell írni egy nyilatkozatot, melyben az aláíró elismeri, hogy a céget nem terheli felelősség a termék csípősségéből fakadó esetleges egészségügyi károsodások miatt.
Az étteremlánc novemberben mutatta be a Double Decker Death Wish névre hallgató hamburgerét, amely tényleg elég félelmetesnek tűnik a csípőssége alapján.
A hamburger a hagyományos összetevők mellett egy ínycsiklandozónak tűnő „halálszósszal" érkezik, amely
állítólag 700 százalékkal jobban csíp, mint egy normál csilipaprika
(bár kérdés, hogy ezt az arányt hogyan sikerült megállapítaniuk).
A cég ragaszkodik hozzá, hogy aki meg akarja kóstolni ezt a szendvicset, annak egy nyilatkozatot kell aláírnia, melyben elismeri, hogy az elfogyasztása kockázatokkal jár.
Ezen túlmenően az étterem még kesztyűt és védőszemüveget is biztosít a vendégnek, hogy ne égesse össze magát,
ha a csípős szósszal szennyezett kezével máshová, elsősorban a szeméhez nyúl véletlenül.
Az étterem egy videót is feltöltött az Instagramra, amelyben az egyik vendégük ilyen hamburgert fogyaszt(ana) el, de az kifog rajta.
Ezzel együtt, aki ki akarja próbálni a hamburgert Ausztráliában, annak nem árt sietnie. A különleges hamburger ugyanis nem lesz velünk örökké, mert
csak korlátozott ideig érhető el.
A vegetariánusok viszont egy húsmentes verziót is kipróbálhatnak, ha próbára kívánják tenni ízlelőbimbóikat.
Forrás: Ladbible.com