A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Számíthatnak a kormány segítségére a márciusban két hétre zárva tartó üzletek is

Bodó Sándor, államtitkár
Budapest, 2020. január 13. Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium újonnan kinevezett államtitkára a kinevezési okmány átadásán a Sándor-palotában 2020. január 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A kormány segítségére azok a szektorok is számíthatnak, ahol az üzleteknek márciusban két hétre zárva kell tartaniuk, így bértámogatást igényelhetnek a munkaadók munkavállalóik számára például a papír-, játék- és ruházati boltokban, iparcikk-kereskedésekben és a fodrászatokban is - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!

Bodó Sándor hozzátette, az érintett szektorokból az elmúlt 2-3 napban már minden megyéből és a fővárosból is érkezett pályázat, a bértámogatást többségében a mikro- és kisvállalkozások igényelték.

A bértámogatás igényléséhez a munkaadónak ki kell töltenie az egyoldalas pályázati adatlapot, amelyhez csatolni kell a munkavállaló munkaszerződését is.

A támogatás mértéke a korábbiakhoz hasonlóan a munkavállaló bérének az 50 százaléka, maximum a minimálbér másfélszerese. A támogatás 4 órás foglalkoztatásnál is igényelhető.

Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az államtitkár kitért a másik, már korábban megismert bértámogatásra is, amely a vendéglátás, turizmus, szolgáltató szektor szereplői számára elérhető, a kérelmeket a munkaadók április 10-ig adhatják be.

- mondta Bodó Sándor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!