A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kizárólag digitális szolgáltatású éttermet nyit egy nagy gyorsétteremlánc

Taco Bell, gyorsétterem
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 18: A view of Taco Bell located at 321 1st Ave. in Manhattan. Dave Kotinsky/Getty Images for Taco Bell/AFP
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban a Taco Bell szerdán nyitja meg első, kizárólag digitális szolgáltatásokkal működő éttermét. A vállalat így próbálja megszüntetni a hosszú, kanyargó sorokat a világ egyik legforgalmasabb városában, Nwe Yorkban – derül ki a CNBC beszámolójából.
Vágólapra másolva!

A gyorsétterem kedvelőinek a vásárláshoz digitális megrendelést kell leadniuk a látogatás előtt, vagy az étteremben található 10 önkiszolgáló kioszk egyikét kell használniuk a rendelésük leadásához. A helyszínen megtalálható digitális szerkezetek ajándékok megvásárlására is alkalmasak. Mindemellett az épület belsejében külön bejárat szolgál a mobilos- és kiszállításos megrendelések átvételére.

A Taco Bell új, kizárolag digitális étterme New Yorkban:

A új kialakítás várhatóan megakadályozza majd, hogy a gyorsétteremlánc alkalmazottai túlterheltek legyenek, hiszen a Times Square általában a város egyik legforgalmasabb turisztikai központja New Yorknak.

Becslések szerint évente 50 millióan látogatják meg.

A mexikói ételeket értékesítő vállalat mellett számos más cég - mint a Starbucks és a Chipotle Mexican Grill - fogott már bele a digitális értékesítésbe, hogy megszüntessék a forgalmas időkben gyakran előforduló hosszú, kanyargó sorokat. A Taco Bell először tavaly, Londonban nyitotta meg az első kizárólag digitális szolgáltatással rendelkező éttermét, melynek sikere után nem meglepő, hogy az egyik legforgalmasabb városban is szeretné bevezetni az újítást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!