A vezető hazai energiaital-gyártó támogatja a magyar e-sport válogatottat

Hell Energy
Vágólapra másolva!
A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) bemutatta a magyar e-sport válogatott tagjait, akik hat játékban képviselik hazánkat az IESF világbajnokságon, a World Esports League küzdelmeiben és az európai Nations Cup versenyén. A magyar e-sport válogatott és a HUNESZ stratégiai partnere, hazánk vezető energiaital gyártója, a Hell Energy segíti a játékosok felkészülését és küzdelmeit a világ legjobbjai ellen a ma bejelentett együttműködés keretében - olvasható az együttműködő felek közleményében.
Vágólapra másolva!

Az eNET 2021-es kutatása alapján

hazánkban a felnőtt lakosság 56 százaléka, minimum 3,5 millió ember játszik számítógépen, konzolon vagy mobileszközökön, közülük több mint 640 ezren tekinthetők hardcore gamernek.

Ők azok, akik e-sport játékot játszanak, versenyzők, vagy részt vettek már offline e-sport rendezvényen.

A hazai e-sportot és e-sportolókat a 2017-ben alakult Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) képviseli nemzetközi szinten. A HUNESZ részt vett az Európai E-sport Szövetség megalapításában és 2020 végén teljes jogú tagként csatlakozott a Nemzetközi E-sport Szövetséghez (IeSF), így kontinentális- és világeseményekre idén először delegálhat válogatott játékosokat, csapatokat. A mai sajtóeseményen bemutatott válogatott tagjait az IESF és az EEF szabályainak megfelelően választották ki, összesen hat játékban indulnak a nemzetközi megmérettetéseken: Counter-Strike, Global Offensive, PlayerUnknown's Battlegrounds, Tekken 7, eFootball PES 2021, Brawl Stars és Dota 2.

A magyar válogatott minden játék esetében a válogató versenyek legjobbjaiból állt össze. A versenyzők az IESF világbajnokságon, a World eSports League küzdelmeiben és az európai Nations Cup versenyén vesznek részt az ősz folyamán.

A Hell Energy és a HUNESZ képviselői, valamint a magyar e-sport válogatott tagjai Forrás: Antal Zsani

„Az elmúlt évben a Magyar E-sport Szövetség számos mérföldkövet tudhat maga mögött az e-sport társadalmi elismerésében folytatott úton. 2020. év elején részt vettünk az Európai E-sport Szövetség megalapításában, év végén teljes jogú tagként csatlakoztunk a Nemzetközi E-sport Szövetséghez. Az idei évben folytatódó országos versenyeink, edukációs programjaink mellett a legjelentősebb programunk a Magyar E-sport Válogatott felállítása. Mindez a videójátékos közegben hagyományteremtő vállalkozás.

– nyilatkozta Biró Balázs György, a Magyar E-sport Szövetség elnöke.

A hazai e-sportolókkal és streamerekkel való sikeres együttműködésünk után most újabb szintet lépünk azzal, hogy a magyar esport válogatott a Hell Energy támogatásával mérkőzik meg a világ legjobb gamereivel.

– mondta el az HUNESZ és a Hell Energy közötti együttműködésről Schmidt Krisztián, a Hell Energy kreatív marketing igazgatója. Az IESF világbajnokságra november 14. és 20. között kerül sor Izraelben, a World Esports League világdöntőjének Dél-Korea ad majd otthont.

Idén februárban új termékcsaláddal jelentkezett a Hell Energy – a Hell Gamer Edition nem csak a videójátékok kedvelőinél aratott sikert: a 3 ízváltozatban elérhető termék teljesen új designnal, L-Arginin és Acetil-L-Karnitin aminosavakkal, megemelt B-vitaminnal és 32 mg/100 ml koffeintartalommal vált széles körben népszerűvé.

Mindezek mellett, Magyarország piacvezető energiaitala, a Hell Energy már hosszú ideje együttműködik a hazai streamerekkel és e-sportolókkal, a Hell Energy állandó csapatában olyan nagy nevek szerepelnek, mint Kiss Ádám (AK), Bereznay Dani, Jordán Benedek (JordanBeast15) és Nagy Benedek (Beniipowa).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről