A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Csúnyán megsínyli Will Smith karrierje a pofozkodást, a Netflix és Sony sem forgat vele

Will Smith a 2017-es cannes-i filmfesztiválon
Will Smith a 2017-es cannes-i filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
Leállította az eredetileg Will Smith főszereplésével készülő filmjeinek munkálatait a Netflix és a Sony a színész legutóbbi pofozkodása miatt, jelentette az Insider.
Vágólapra másolva!

A nagy érdeklődéssel várt Oscar-díjátadón Chris Rock komikus a legjobb dokumentumfilm győztesének kihirdetése előtt még gyorsan eleresztett egy átgondolatlan poént Will Smith feleségéről:

Ezzel pedig egyértelműen Jada Pinkett Smith kopaszságára utalhatott, hiszen Demi Moore így alakította G.I. Jane-t annak idején. Azonban míg Moore csupán a szerep kedvéért vállalta, hogy megszabadul hajkoronájától, Smith felesége egy alopecia nevű, gyógyíthatatlan autoimmun betegség következtében fokozatosan veszítette el hajszálainak jelentős részét.

Will Smith-t pedig ez az illetlen élcelődés annyira felbőszítette, hogy a színpadra sétált, és egy hatalmas pofont kevert le Rocknak.

Habár a tette után már az Oscar díjának átvételekor tartott rövid beszédében, valamint később számtalanszor is bocsánatot kért nagy nyilvánosság előtt, és Chris Rock nem is tett feljelentést a pofon miatt, a szórakoztatóipar mégsem tud elmenni következmények nélkül az incidens mellett.

Will Smith, immár Oscar-díjas Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A The Hollywood Reporter-től származó információk szerint

Smith-nek a "Fast and Loose" című Netflix-hez kötődő filmben ajánlottak főszerepet, de a pofon elcsattanása után a streaming óriása félretette a projektet.

A film rendezője eredetileg David Leitch lett volna, aki azonban már korábban átpártolt egy Ryan Gosling főszereplésével készülő produkcióra. Will Smith ellentmondásos tette után főszereplő és rendező hiányában kellett a film forgatását határozatlan időre elnapolni.

A Netflix mellett a Sony is úgy döntött, hogy ismétlődő botrányai miatt egyelőre nem dolgozik tovább a színésszel, így a Bad Boys 4. munkálataival is leálltak.

Will Smith a díjátadón történtekről így írt másnap egy közösségi posztjában: „Az erőszak minden formája mérgező és romboló. A tegnap esti Oscar-gálán tanúsított viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!