Varga Mihály: Továbbra is válságálló a magyar gazdaság - videó

VARGA Mihály
Budapest, 2022. március 22. Varga Mihály pénzügyminiszter beszédet mond a Richter Gedeon Nyrt. gyógyszergyár új központi irodaépületének alapkőletételi ünnepségén a főváros X. kerületében, a Gyömrői úton 2022. március 22-én. A 17 400 négyzetméter alapterületű komplexum a tervek szerint 2023 decemberére készül el, a beruházás tervezett összköltsége 15 milliárd forint. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatásait - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter annak kapcsán, hogy 2022 első negyedévében 8,2 százalékkal bővült a magyar gazdaság.
Vágólapra másolva!

A kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatásait, és ennek legfőbb bizonyítéka, hogy 2022 első negyedévében 8,2 százalékkal bővült a magyar gazdaság - mondta Varga Mihály. A pénzügyminiszter legújabb videójában közölte, a bővüléshez szinte minden ágazat hozzájárult. Hazánk továbbra is az uniós növekedési rangsor élmezőnyében van - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!