A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Elképesztő titok derült ki Elon Muskról

Tíz leggazdagabb ember, Elon R Musk
01 December 2020, Berlin: Elon Musk, head of the space company SpaceX and Tesla CEO, comes to the Axel Springer Award ceremony. Musk will accept this year's Axel Springer Award. Photo: Hannibal Hanschke/Reuters Images Europe/Pool/dpa (Photo by HANNIBAL HANSCHKE / Reuters Images Europe/Pool / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bloomberg számolt be róla, hogy a milliárdos Elon Musk nevére vett egy nyolc hónapos ikerpárt, akik a mesterséges intelligenciával foglalkozó cége, a Neuralink egyik vezető tisztségviselőjétől születtek.
Vágólapra másolva!

A napokban egy bírósági dokumentum került nyilvánosságra, amely alapján

az üzletember már nem kevesebb, mint kilenc gyermek édesapja.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A beszámolók szerint Musk és a Neurolink ügyvezetője még áprilisban kért fel egy texasi bírót, hogy változtassa meg a gyerekek nevét, hogy az tükrözze mindkét szülő vezetéknevét. A kérésnek a hatóság eleget is tett.

Az ikerpár anyja Musk egyik cégének, a Neuralink egy vezető beosztású alkalmazottja. Ez a startup jelenleg egy olyan mesterséges intelligencián alapuló technológiát fejleszt, amely során chippet ültetnek a főemlősök agyába, hogy azok pusztán a gondolataikkal képesek legyenek különböző gépek irányítására.

A Neuralink telepítését bemutató ábra Forrás: AFP/-

A kísérletek jelenleg majmokon zajlanak, de a tervek szerint az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) rövidesen jóváhagyja a humán klinikai próbák indítását is.

Musk egy önfenntartó várost kíván létrehozni a Marson. A jövőbeni kolónia cégének a SpaceX-nek, Starlink műholdait használná majd fel arra, hogy internetkapcsolatot biztosítson a felszínen lévő emberek és gépek között. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Hannibal Hanschke

Musk egyenlőre nem kívánta kommentálni az egyre növekvő családjáról szóló hírt, mindenesetre, ha az általa folyamatosan hangoztatott emberlakta Mars kolónia megvalósul, annak benépesítése valószínűleg rajta nem fog múlni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!