A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Különös pókember ijesztgeti a világ felhőkarcolóinak lakóit

Frankfurt, Alain Robert, mászó, sziklamászó, falmászó, pókember, francia, felhőkarcoló
French urban climber Alain Robert, popularly known as the 'French Spiderman', climbs the 153,8 m-high Skyper building in Frankfurt am Main, western Germany on November 23, 2021. (Photo by Thomas Lohnes / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétvégén a londoni rendőrség birtokháborítás gyanújával tartóztatott le egy 21 éves férfit. Aki azonban nem mindennapi helyen zavarta meg a lakók nyugalmát, ugyanis egy 40 emeletes épület lakásának ablakán integetett be az ott tartózkodó házaspárnak.
Vágólapra másolva!

A Londonban található, The Shard 40. emeletén tartózkodó házaspár épp az ágyában feküdt, amikor reggel 6 órakor észrevettek egy férfit, aki az ablakuk mellett mászott, biztosító kötél nélkül, ráadásul mezítláb.

Az alábbi képeken a 21 éves hegymászó, Adam Lockwood idegőrlő kísérlete látható:

A mindössze 21 éves fiatalembernek nem ez az első extrém épületmászási kísérlete.

A manchesteri születésű hegymászó, Adam Lockwood a YouTube-on vált híressé azzal, hogy képeket és videókat tett közzé arról, ahogy a világ különböző pontjain mászik fel, a legmegkökkentőbb helyekre.

A mostani, 72 emeletes mesterséges magaslat mellett meghódított már többek közt Dubaiban egy darut, és a milánói San Siro futballstadion legmagasabb pontját is.

A hétvége óta pedig a londoni The Shard tetejéről készült fotói is felkerültek a világhálóra, amely egyébiránt az Egyesült Királyság és Nyugat-Európa legmagasabb épülete.

A brit rendőrség azonban kevésbé értékelte a férfi különös akcióját, ugyanis a földre érése után azonnal letartóztatták birtokháborítás vádjával.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!