A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sokak által várt hírt jelentett be a Gránit Bank

Gránit Bank
Vágólapra másolva!
A piacon elsőként már 6 éves gyermeküknek is nyithatnak online számlát a szülők a digitális pénzügyi edukációt támogató Gránit Family app használatához. Az App Store-ból már szeptember vége óta letölthető alkalmazás elérhetővé vált a Google Play áruházban is. Az Android verzió is díjmentes, a hozzá kapcsolódó gyermekszámlának nincs számlavezetési díja, és a bankkártya is díjmentes 18 éves korig - írja a bank közleménye.
Vágólapra másolva!

Már Android mobileszközökre is letölthető a Gránit Family app, amely a legkisebbeket is megtanítja a pénzügyi alapokra és a bankkártya-használatra, miközben a szülőnek teljes kontrollt biztosít a kártyás költések felett.

Már Android mobileszközökre is letölthető a Gránit Family app Forrás: Gránit Bank

Az alkalmazás valódi gyermekalkalmazás, ennek megfelelően dizájnolt felülettel.

A gyermeknek pénzt utalhatnak a kártyára, míg a kisiskolások előre megjelölt célokra takarékoskodhatnak Forrás: Gránit Bank

Az alkalmazásban a szülők feladatokat is kijelölhetnek, amiért a gyermeknek pénzt utalhatnak a kártyára, míg a kisiskolások előre megjelölt célokra (focilabda, gördeszka stb) takarékoskodhatnak. A megtakarításokra a bank – év végéig tartó akcióban - évi 5 százalékos kamatot fizet.

Részletek: https://granitbank.hu/family/

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!