Kiderült, hogy a válása előtt Floridában vett ingatlant Gisele Bündchen

GISELE BUNDCHEN Bündchen rosa cha STORE oscar freire săo paulo brazil brazilphotopress model uber
brazil Brazilia
The uber model Gisele Bundchen is seen at the Rosa Chá store to launch the brand's new campaign at Oscar Freire street in Săo Paulo on the night of Wednesday, 16. (PHOTO: EDUARDO MARTINS/BRAZIL PHOTO PRESS)
Vágólapra másolva!
A sajtó részletesen tárgyalta a brazil szupermodell, Gisele Bündchen és férje, Tom Brady 13 éves házasságának végét. Most azonban kiderült, hogy Bündchen már hónapokkal a válás előtt, csendben vásárolt egy házad Floridában.
Vágólapra másolva!

Gisele Bündchen és a New England Patriots irányítója, Tom Brady 13 év házasság után váltak el. A jelek szerint azonban már hónapok óta külön élnek, amit az is valószínűsít, hogy a brazil szupermodell több mint nyolc hónappal ezelőtt vásárolt egy szerény házat egy Miami Beach melletti tengerparti kisvárosban – írja a Dirt.com.

Bündchen 1,3 millió dollárt fizetett az Art Deco stílusú házért, amely 1940-ben épült, de azóta „makulátlanul felújították". A hírek szerint most további újításokat hajtanak végre a házon, amely három hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával rendelkezik.

Az 526 négyzetméteres telken elterülő 153 négyzetméteres ingatlan egy teljesen fehér, fényárban úszó, keményfa padlóval büszkélkedő lakótérrel büszkélkedhet.

A 45 éves Brady és a 42 éves Bündchen 2009-ben házasodtak össze, és három gyereket neveltek együtt.

A több százmillió dolláros összvagyonnal rendelkező egykori párnak még mindig van egy befejezetlen, 27 millió dolláros palotája Miami Beach-en,

illetve vannak nyaralóik Costa Ricán és Montanában is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!