A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hat hónapja vásárolta, most eladná az egyik luxusingatlanát Kim Kardashian

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian nemrég 70 millió dollárt adott ki egy óceánparti malibui birtokért, most pedig, hat hónappal a vásárlást követően, túladna egy másik kaliforniai ingatlanon.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian közel 7 millió dollárért adna el egy Hidden Hillsben található házat, melyet csupán hat hónappal korábban vásárolt. A valóságshow-szupersztár korábban 6,3 millió dollárért vette meg az ingatlant, vagyis ha megkapná a hirdetési árat a házért, akkor az üzleten közel 700 ezer dollárt keresne – írja a Dirt.com.

Az 1970-es évek közepén épült ingatlan felújításra szorul, és az elérhető információk alapján nem úgy tűnik, hogy Kardashian jelentősebb változtatásokat hajtott volna végre a házon.

A kétszintes, 390 négyzetméteres lakótérrel rendelkező ingatlan egy közel 4200 négyzetméteres birtokon terül el, melyet lovas ösvények határolnak.

Noha a jelenlegi hirdetés nem tartalmaz belső képeket az ingatlanról, a leírások alapján a házban négy hálószoba és öt fürdőszoba található.

Kardashian egyébként nemrég 70 millió dollárért vett meg egy óceánparti malibui birtokot, amely korábban Cindy Crawford korábbi szupermodell tulajdona volt. Ezzel együtt a sztár a közelmúltban piacra dobott egy calabasasi belvárosi lakást és egy ranch-házat is.

A fent említett ingatlanok mellett Kim Kardashian továbbra is tulajdonosa egy hatalmas üres teleknek a La Quinta-i Madison Clubban, ahol a családjának több tagja is birtokol nyaralót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!