Eladja 400 hektáros vadászbirtokát a nagy mellű felszolgálókról ismert étteremlánc örököse

D.C. United v Houston Dynamo Major League Soccer Soccer GettyImageRank3 Square FOOTBALL
HOUSTON - APRIL 29: On an "Orange Out" night, fans as well as Hooters Girls showed up as D.C. United played the Houston Dynamo at Robertson Stadium on April 29, 2011 in Houston, Texas. Bob Levey/Getty Images/AFP (Photo by Bob Levey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Eladja a majdnem 400 hektáros floridai vadászbirtokát a Hooters étteremlánc örököse, aki egykor a vállalat vezérigazgatója is volt. Coby Brooks 4 millió dollárt kér a birtokért.
Vágólapra másolva!

Piacra dobta a majdnem 400 hektáros vadászbirtokát Coby Brooks, akinek apja, Robert H. Brooks alapította a híres Hooters étteremláncot. Az üzletember sokáig elnök-vezérigazgatója is volt a cégnek, mielőtt 2011-ben elindította a La Cima étteremláncot – írja a Dirt.com.

Coby Brooks most 4 millió dollárért (kb. 1,6 milliárd forint) árulja a Georgia és Florida állam határán, a floridai Tallahassee és Thomasville közti Red Hills övezetben található birtokát.

A hatalmas földterületen egy 242 négyzetméteres, kétszintes ház található, melyhez egy igen látványos veranda is tartozik, pompás kilátással a ház melletti horgásztóra. Az agancscsillárral és egy nagy kőkandallóval díszített házban a két fő hálószoba mellett két emeletes szobát is kialakítottak, utóbbiakat a vendégek fogadására. Az ingatlanban két fürdőszoba található.

A faházszerű kialakítású ingatlanban egy csigalépcső vezet fel az emeletre, ahol a fő lakosztályt alakították ki, saját erkéllyel és fürdőszobával. Az emeletes szobák szintén a felső szinten kaptak helyet.

A ház mellett egy szabadtéri és egy zárt pajta is található a birtokon, amely hatalmas szarvasállománnyal rendelkezik, vagyis a vadászok minden igényét kielégíti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!