A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Eladta a házát a Wall Street farkasának sztárja

Jonah Hill Szexi hegek: sztárok, akik nem takargatják sebhelyeiket
Jonah Hill
Vágólapra másolva!
Jonah Hill nemrég költözött be a Malibu Colony nevű kaliforniai térség tengerparti oldalán található házába, és most úgy döntött, eladja a nem messze található másik ingatlanát.
Vágólapra másolva!

A Wall Street farkasából is ismert Jonah Hill nemrég költözött be a Malibu Colony tengerparti oldalán található 15 millió dolláros házába. A színész ezzel párhuzamosan el is adta a régió „szárazföldi" oldalán található exkluzív ingatlanát – írja a Dirt.com.

A házat először nyáron dobták piacra, közel 15 millió dollárért. Aztán bérlésre kínálták fel, havi 50 ezer dollárért, majd ismét piacra került, de már 14 millió dollár alatti áron. Végül egy befektetési vállalkozó vásárolta meg, valamivel több mint 11 millió dollárért (kb. 4,2 milliárd forint). Jonah Hill tehát közel 4 millió dollárt engedett az eredeti árból. A színész azonban így is jól járt, mivel a vételár 2,1 millió dollárral volt több, mint amennyiért Hill a házat két évvel ezelőtt vásárolta.

Az épület érdekessége, hogy az 1980-ban épült ház eredetileg tiszta fehérre volt festve, melyet Hill átfestetett szénszürke árnyalatúra.

A zárt udvar és a hozzá tartozó kétállásos garázs mögött húzódik meg a négy hálószobával és négy fürdőszobával rendelkező otthon. A 688 négyzetméteres telken elhelyezkedő ház összesen 339 négyzetméter lakóterületű.

A hátsó udvaron egy lagúna stílusú medence, spa, valamint grillező és bár is helyet kapott. Az épület egyik különlegessége emellett egy tetőterasz, amely kilátást nyújt az óceánra.

Jonah Hillnek egyébként nem ez volt az idei első ingatlaneladása. A nyáron egy New York-i loftlakást értékesített 10,6 millió dollárért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!