A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Kiderült, hogy melyik vállalat Európa legértékesebbje

divatház, divat, luxusmárka, luxus, márka, brand, kirakat, bolt, Louis Vuitton, Franciaország, Párizs
FRANCE, PARIS, 2022-03-13. Le Bon Marche is a French department store, located in the 7th arrondissement of Paris. The first Au Bon Marche store was founded in 1838. FRANCE, PARIS, 2022-03-13. Le Bon Marche est un grand magasin francais, situe dans le 7e arrondissement de Paris. Le premier magasin Au Bon Marche a ete fonde en 1838. Louis Vuitton. Photography by Riccardo Milani / Hans Lucas (Photo by Riccardo Milani / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
A LVMH luxusóriás piaci értéke kedden először érte el a 400 milliárd eurót, és ezzel a cég megerősítette vezető helyét Európa legértékesebb vállalataként. Az elemzők szerint azonban a további emelkedés már nehezebb lehet.
Vágólapra másolva!

Más luxuscégekhez hasonlóan az LVMH is erősen profitált abból, hogy a kínai gazdaság gyors ütemben kezdett újraindulni a koronavírus-járvány után.

A részvényárfolyam emelkedésének köszönhetően pedig a luxusóriás piaci értéke kedden először érte el a 400 milliárd eurós szintet

– írja a Reuters.

Noha a Louis Vuitton és más neves márkák mögött álló LVMH ezzel Európa legértékesebb cége, egyes elemzők szerint a további részvénypiaci növekedés nehezebbé válhat. A következő mérföldkő az 500 milliárd eurós értékeltség lenne – mondta Angelo Meda, a milánói Banor SIM részvénypiaci portfóliómenedzsere.

Történelmi szintre ért az LVMH divatóriás piaci értéke Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Yoko Miwa

A kínai újranyitás ugyanis komoly lendületet adott a kínai fogyasztókra erősen építő luxuscégeknek, azonban ezt követően már sokkal nehezebb lesz új lendületet venni – tette hozzá a szakértő.

A hónap elején egyébként Bernard Arnault, az LVMH elnök-vezérigazgatója átrendezte a csoport felső vezetését.

Egyebek mellett megerősítette a cég családi irányítását, ahogy lányát, Delphine-t nevezte ki a Christian Dior élére. Emellett a Louis Vuitton márka is új vezetőt kapott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!