Anglia
ÉLŐ
Svájc

Százmilliárd forintnál is drágább a világ egyik legpompásabb szuperjachtja

ahpo yacht,  Super-luxury, Yacht, Ahpo
Bodrum, Turkey, 10 September 2022: The super-luxury yacht Ahpo, which is said to be owned by Jamaican billionaire Michael Lee Chin, docked in Bodrum.
Vágólapra másolva!
A The Sun számolt be róla, hogy eladóvá vált a világ egyik legexkluzívabb hajója. A futballpályánál is hosszabb szuperjachtért azonban nagy valószínűséggel csak a milliárdosok állnak majd sorba, tekintve, hogy azt csaknem 300 millió fontért (közel 132 milliárd forint) árulják.
Vágólapra másolva!

A fényűző, 155 méter hosszú luxuscirkálóhoz 36 fős főállású legénység tartozik, és többek közt saját helikopter-lelátóval, gyógyfürdővel és mozival is büszkélkedhet.

A Michael Lee-Chin jamaicai-kanadai milliárdos tulajdonában lévő csúcstechnológiás jacht, név szerint az Ahpo

várhatóan a jövő héten tartandó Miami International Boat Show (Miami Nemzetközi Hajókiállítás) sztárja lesz. Akinek pedig nagyon megtetszene a 2021-ban átadott hajó, az 292 millió fontért (129 milliárd forint) akár meg is veheti.

A mega-jachton 16 vendég fér el nyolc lakosztályban, de emellett további számos szoba került kialakításra a nagy létszámú legénység, valamint a helikopterpilóták, testőrök, vagy épp a dadák számára is.

A hat fedélzeten jutott hely bőven a masszázs-szobának, a török stílusú hammam gőzfürdőnek, az úszómedencének, a pihenőkertnek, sőt még egy 12 férőhelyes IMAX mozinak is.

Az Ahpo végtelennek tűnő fedélzetét pedig a legdrágább alapanyagok és különleges designer-elemek teszik még elegánsabbá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről