A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Ez a szülők legnagyobb rémálma a gyerekeik munkájáról

Young,Boring,Sad,Unhappy,Woman,Tired,From,Work,,With,Bad upset,hands,smartphone,woman,city,young,snack,blonde,networking, Young boring sad unhappy woman tired from work, with bad mood sitting in cafe, chatting through wi fi, missing her lover, waiting fri
Young boring sad unhappy woman tired from work, with bad mood sitting in cafe, chatting through wi fi, missing her lover, waiting friend
Vágólapra másolva!
Egy brit felmérésből kiderült, mi a szülők legnagyobb rémálma a gyerekeik munkavállalásával kapcsolatban. A szülőknek ugyanis több mint fele ugyanazért aggódott.
Vágólapra másolva!

A brit szülők több mint fele (56 százalék) aggódik amiatt, hogy a gyerekeinek olyan munkája lesz, amelyet nem élveznek – idézi egy friss felmérés eredményeit a Daily Star. Kiderült továbbá, hogy

a szülők 84 százaléka igyekszik hasznos tanácsokkal segíteni a gyerekek karrierválasztását.

Az aktív támogatás mögötti egyik ok, hogy a megkérdezett szülők többsége azt mondta, örült volna, ha fiatalként több tanácsot kapott volna a saját szüleitől. A válaszadó szülők több mint fele nyilatkozta, hogy a megfelelő tanácsok segíthették volna őket az „álommunka" megtalálásában.

A brit szülők jelentős része szerint a fizetésnél is fontosabb, hogy a gyerekük élvezze majd a munkáját Forrás: 123rf

A szülőkön azonban ezzel párhuzamosan a nyomás is egyre nagyobb. A megkérdezettek 59 százaléka tart attól, hogy rossz tanácsot ad a gyerekeinek. Emellett 41 százalék mondta, hogy túl nagy nyomást jelent a gyerekek számára elérhető karrierlehetőségek nagy száma.

Mindeközben a válaszadók 31 százaléka vélte úgy, hogy a megkeresett pénznél fontosabb, hogy valaki elégedett legyen a munkájával.

A szülők 42 százaléka pedig azt tanácsolja a gyerekeinek, hogy ne kövessék az ő útjukat, amikor karriert választanak.

A felmérést a Gatsby Foundation nevű szervezet végezte, 2 ezer szülő bevonásával, akiknek 11-18 év közötti gyerekeik vannak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!