A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Luxuscsemegékkel eteti a hörcsögeit egy skóciai férfi - videó

thehamsterstation, tiktok, hörcsög, élete, palacsinta
Cute Syrian Hamster Having Pancake Breakfast
Vágólapra másolva!
Már saját TikTok-fiókja és több mint 600 ezer követője van annak a két elkényeztetett hörcsögnek, akiket csakis házi készítésű luxusételekkel etet a gazdájuk, egy skót férfi. A kulináris élvezetekhez pedig elbővölő teríték is dukál, amit láthatóan nagyon élveznek az apró rágcsálók.
Vágólapra másolva!

A büszke hörcsögtulajdonos Anton Allan receptkönyvében már több mint 100 étel található, amelyeket kifejezetten a rágcsálóinak fejlesztett ki. A formabontó hörcsög-eledelek tálalása és alapanyagai pedig még az exkluzív éttermekben is megállnák a helyüket.

A férfi már több videóban is megmutatta, hogy milyen jó dolguk van a kisállatainak, a hörcsögöknek ugyanis rendszeresen ízletes főtt ételeket kínál, beleértve a curryt, a tésztát, a sajttortát és a tökös pitéket.

Az alábbi videóban a kis rágcsálók szokásos "ebédjei" láthatók:

@thehamsterstation Mr. Liquorice looked so funny running around with it at the end #fyp#hamster#hamsters#hamstersoftiktok#thehamsterstation#pet♬ Flowers - Miley Cyrus

A férfi bevalottan elkényezteti a két szíriai hörcsögét, név szerint Marshmallow és Liquorice-t, akik pedig láthatóan szívesen fogyasztják a pazar fogásokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!