A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az 1950-es évek Amerikájába repít vissza ez a különleges otthon

Style redhead girl with cake. 1950s Style 1960s Style 1970s Style Backgrounds Beautiful Beauty Cake Caucasian Cheerful Chocolate Cream Cute Dessert Dieting Earring Eating Fashion Fashion Model Female Food Freshness Fruit Human Lips Looking People Pin-Up G
Style redhead girl with cake. Photo with bokeh at background.
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban egyre több házat bontanak le vagy alakítanak át, ezért nem könnyű olyan ingatlant találni, amely autentikusan megőrizte a múlt hangulatát. Most piacra került egy ház, amely a benne élők számára visszahozza az 1950-es éveket.
Vágólapra másolva!

Az 1950-es évek Amerikájának hangulatát őrizte meg az a kaliforniai ingatlan, amely nemrég piacra került. A San Gabriel-hegység lábánál, az Angeles Nemzeti Erdő közelében található az igazi időkapszulának számító különleges lakóház – írja a Dirt.com.

Az 1416 négyzetméteres telken található, 188 négyzetméter lakóterületű ház 1949-ben épült, és három hálószoba, illetve két fürdőszoba található benne.

A ház hangulatát a karakteres részletek teszik teljessé. Ezek közé tartozik a nappali fatüzelésű kandallója, az eredeti keményfa padló, a konyha lekerekített munkalapja, de még a klasszikus tapéta is.

A képet egy kert teszi teljessé, melyhez tartozik egy füves udvar, egy kis ház, valamint egy gyümölcsöskert is.

Az otthon valószínűleg a tulajdonosok számára is különleges értékkel bírt, ugyanis hét évtizeden keresztül ugyanannak a családnak a birtokában volt. Most 1,25 millió dolláros (kb. 456 millió forint) listaáron hirdették meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!