Meglepően olcsón kínálnak egy lenyűgöző kilátással rendelkező házat Long Island-en

Long Island
Vágólapra másolva!
A New York államban található Long Island kedvelt üdülőövezet, ahol általában igen magas áron kerülnek piacra az ingatlanok. Most azonban a térség egyik kisvárosában kimondottan olcsón kínálnak egy lenyűgöző kilátással rendelkező házat.
Vágólapra másolva!

Long Island Southold nevű városkájában található az a több mint 5 hektáros birtok és a rajta fekvő ház, melyet most mindössze 4,5 millió dollárért (kb. 1,55 milliárd forint) kínálnak eladásra. Ez pedig kimondottan alacsony ár a térség átlagos ingatlanáraihoz képest – írja a Dirt.com.

A 418 négyzetméter lakóterületű ház a víz közelében fekszik, érett fákkal körülvéve. Az ingatlanban öt hálószobát, illetve négy és fél fürdőszobát alakítottak ki. A fő szintet úgy hozták létre, hogy a nagy, nyitott térbe hatalmas ablakok engedik be a fényt, illetve biztosítják a lenyűgöző kilátást a vízre.

Az emeleten két különálló szárnyat alakítottak ki. Az egyik szárnyban három hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával. A másik szárny két további hálószobát (közös fürdőszobával), valamint egy konyhát foglal magában.

A kertben medence és pezsgőfürdő is található, illetve külön út vezet le a tóhoz, amely a Peconic-öbölbe torkollik. A telken emellett rengeteg hely van például teniszpálya kialakítására is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!