50 millió euróért árulja görögországi villáját a sztárok kedvenc fodrásza

Mikonosz, Mykonos, Görögország, sziget
Vágólapra másolva!
A sztárok egyik kedvenc fodrászának számító Charles Worthington 50 millió euróért árulja a görögországi Míkonoszon található hatalmas villáját. A tíz éve vásárolt ház legalább 200 vendég befogadására képes.
Vágólapra másolva!

Ha sikerül ennyiért eladni az ingatlant, akkor ez történelmi rekord lesz. Ennyiért ugyanis még soha nem értékesítettek házat a szigeten – írja a The Guardian.

Worthington 2013-ban vásárolta a házat, miután 2004-ben 47 millió dollárért eladta a szépségipari cégét. Az nem ismert, hogy a sztárfodrász akkor mennyit fizetett a villáért. Ha valaki nem szeretné megvásárolni a házat, de mégis érdeklődik az iránt, akár ki is bérelheti. Az ingatlant ugyanis heti 220 ezer eurós (kb. 82 millió forint) áron lehet bérbe venni.

Az összesen 1300 négyzetméter lakóterületű házat a helyi építészeti sajátosságoknak megfelelően tervezték, és egyik különlegessége, hogy a teraszáról pazar kilátás nyílik az öbölre. A villa egy teljesen elzárt területen található, de Míkonosz belvárosa mindössze 10 perc alatt elérhető.

Worthington a karrierje során egyébként olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Goldie Hawn, Sharon Stone, Lily James, Sarah Jessica Parker vagy Kim Cattrall.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről