A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Érkezik a ChatGPT az androidos eszközökre

ChatGPT
Vágólapra másolva!
Az OpenAI néhány napon belül (várhatóan augusztus elején) elindítja a ChatGPT alkalmazás Androidra készült verzióját, miután a szolgáltatás májusban már letölthető volt az iOS operációs rendszeren.
Vágólapra másolva!

A novemberi indulása óta az OpenAI mesterséges intelligenciája, a ChatGPT, olyan sebességgel jutott el az emberekhez, hogy a vállalat bejelentette, készen áll elérhetővé tenni a szolgáltatást az androidos készülékeken is. Az alkalmazás néhány hónappal azután jelenik meg az Androidos eszközökre, miután májusban ingyenesen letölthetővé vált az iOS készülékeken – írja a TheVerge.

A ChatGPT mesterséges intelligencia alkalmazását a következő héttől a Google Play Áruházban lehet letölteni.

Elérhetővé válik az Androidos készülékek számára is a ChatGPT Forrás: Search Engine Journal

Emellett az OpenAI mesterséges intelligenciájával végez teszteket a Mercedes-Benz is. A vállalat bétatesztet indított a ChatGPT-vel mint hangalapú asszisztenssel az autóiban.

A fejlesztésnek köszönhetően a közeljövőben lehetőségük lesz a sofőröknek csevegni a chatbottal vezetés közben a járművükben.

A látszólag szűnni nem akaró érdeklődés ellenére azonban az előző hónaphoz képest júniusban közel 10 százalékot esett a technológia mobilos és számítógépes forgalma. Az Origo korábban megírta, hogy ez feltehetőleg a nyári szünetnek köszönhető, mivel eltűnhettek a szolgáltatásokból a házi feladataikat és beadandóikat a ChatGPT-vel megíratni próbáló diákok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!