A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ide menjen házi veknit vásárolni, olcsóbb, mint a legolcsóbb fehér kenyér

kenyér, vekni, illusztráció
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
A 0,5 kg-os házi vekni nyerte most a hagyományos kenyérfélék árversenyét az online Árfigyelő friss adatai szerint. Van egy üzletlánc ugyanis, ahol kilogrammonkénti ára kevesebb, mint a jelenleg legolcsóbb 1 kg-os fehér kenyér ára. Utóbbi egy másik áruházlánc terméke.
Vágólapra másolva!

285 forintos egységáron kapható a 0,5 kig-os házi vekni a Lidl boltjaiban, az ár országosan érvényes valamennyi üzletükben. A termék kilogrammonkénti ára tehát 570 forint, ami pár forinttal, de alatta marad az Árfigyelő adatai szerinti legolcsóbb fehér kenyérnek.

Képünk illusztráció Forrás: Pixabay/Maria

Ez utóbbi az Auchan "Kedvenc Fehér kenyér" nevű 1 kg-os terméke, mely az áruházlánc minden boltjában 575 forintért kapható. Ezzel ez most a legolcsóbb klasszikus 1 kg-os fehér kenyér a boltokban.

Ezeknél alig drágább a kenyérfélék kilonkénti árát nézve harmadik legolcsóbb termék: a Penny Market boltjaiban 289 forintos egységáron kapható a 0,5 kg-os "Fehér forma kenyér", aminek így 578 forint a kilogrammonkénti ára.

A GVH tájékoztatása az online Árfigyelőről:

Az árfigyelő honlapon megjelenített árak és információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek reklámnak vagy ajánlatnak, kizárólag az adatszolgáltatást teljesítő kereskedők által szolgáltatott adatokon alapulnak.
A honlapon szereplő adatok minden reggel legkésőbb 4 óráig frissülnek.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!