Újabb házat vett Floridában a brazil szupermodell

Gisele Bündchen
Vágólapra másolva!
Noha már van egy Miami Beach-i rezidenciája, Gisele Bündchen vásárolt magának még egy házat Floridában. A brazil szupermodell az új ingatlanra most több mint 9 millió dollárt költött.
Vágólapra másolva!

Bár Gisele Bündchennek már van egy 11,5 millió dolláros rezidencia Floridában, Miami Beach egyik legexkluzívabb részén, a brazil modell úgy döntött, vásárol magának még egy házat az államban.

A beszámolók szerint Bündchen 9,1 millió dollárt (kb. 3,2 milliárd forint) fizetett egy Broward megyében található 3 hektáros telekért. A The Wall Street Journal információi szerint a modell „állatbarát" birtokká alakítaná az ingatlant, ahova lovak, csirkék és más farmon élő állatok költözhetnének.

Az ingatlan utoljára 2013-ban cserélt gazdát, akkor 1,65 millió dollárért. A házat azóta többször is árulták, illetve bérbe is adták (egy alkalommal havi 75 ezer dollárért), nemrég azonban ismét visszatért a piacra. Tekintve, hogy tavaly augusztusban 10,5 millió dollárért hirdették meg, Bündchen végül jelentős kedvezménnyel szerezte meg.

Az épületet eredetileg 1976-ban építették, ám azóta alaposan felújították. A kétszintes, 483 négyzetméter lakóterületű ingatlanban kilenc hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba található.

Forrás: Robb Report

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!