Újabb éttermet nyitott a Burger King Magyarországon

Vágólapra másolva!
A Burger King már az 58. éttermét nyitotta meg hazánkban, a Campona bevásárlóközpontban, a foodcourton várják a vendégeket. Az étterem új egysége a dél-budai régiót, valamint a főváros agglomerációját szolgálja majd ki.
Vágólapra másolva!

A Campona bevásárlóközpontban nyílt meg a Burger King 58. étterme. A budatétényi étterem idén az étteremlánc harmadik új egysége, februárban az M1-es autópálya mellett Ácsra, áprilisban pedig Nagykanizsára érkezett meg az eredeti Burger King-élmény. Az étterem fejlesztése 2023 év elején indult, kivitelezése kifejezetten gyorsan, 18 hónap alatt valósult meg.

A Camponában a Burger King több mint húsz munkavállalót foglalkoztat. 

Ezzel újabb budapesti városrészbe, a XXII. kerületbe érkezett meg a Burger King.

A bevásárlóközpont foodcourtján található étterem elsőként kapott Magyarországon Pavilion dizájnt, amely modern és letisztult külsőt kölcsönöz az étteremnek. Hat darab Kiosk segítségével választhatják ki a frissen készített, tűzön grillezett hamburgereket és más termékeket az odalátogatók, és hamarosan a házhoz szállítást is elindítják az étteremből. 

A Világgazdaság felidézi, hogy a XXII. kerületben történt tetemes mértékű beruházások és ezáltal létrejött új munkahelyek tovább növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége – főleg az M0-s autóút és a 6-os főút közelsége – is fontos szempont volt a Burger King számára

A Campona nemcsak a dél-budai régiót és budapesti agglomeráció nyugati, délnyugati részeit szolgálja ki, de a bevásárlóközpont funkciói az egész országból vonzanak látogatókat.  Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke elmondta: folyamatosan keresik az új lehetőséget újabb éttermek nyitására, vagyis a hálózat bővítésére.

Burger King
A XXII. kerületi Campona bevásárlóközpontban nyílt meg a Burger King 58. magyarországi étterme, amely az idén már az étteremlánc harmadik új egysége
Fotó:  Burger King 

Ahogy az Origo is beszámolt róla, áprilisban Nagykanizsán nyitotta meg idén a második új éttermét a Burger King amerikai gyorsétteremlánc, ahol az autóval érkezőket is kiszolgálják a Drive-ban.

A belvárosban található étterem fejlesztése tavaly júliusban indult, a közel 1 milliárd forintos beruházás során létrejött egységben több mint 30 munkavállaló dolgozik. A 302 négyzetméteres étterem Magyarországon korábban még nem látott dizájnt kapott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről