Semmit nem csinál ez a szőke bombázó, mégis milliókat keres

Vágólapra másolva!
Egy húszas éveiben járó, fiatal nő több százezres követő táborral büszkélkedhet Instagram oldalán, ahova a róla készül képeket tölti fel. A modell szinte alig dolgozik, mégis elképesztő mennyi keres évente.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Ashley Matheson először a TikTok oldalára készített videókat, majd később pikáns képekkel lepte meg a több mint 300 ezer követőjét az Instagram oldalán. 

Eleinte csak TikTok oldalára töltött fel olyan videókat, amiben kivágott felsőben ugrál, majd hamar rájött, hogy a rajongói ennél még pikánsabb képekre vágynak, ezért Instagram oldalára már egészen más fotókat készített. 

Ezután hamar elérte, hogy több százezren kövessék. Eközben Ashley egyik TikTok videója rendkívül népszerű lett, több mint 200 millióan néztek meg. A nőnek ezután tejesen megváltozott az élete. 

Emiatt úgy döntött, hogy felnőtt tartalmakat is készít. Azóta 1,5 millió fontot, tehát 700 millió forintot keres évente a szexi tartalmaival.

 - írja a DailyStar.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy luxusprostituált is milliókat keres, pedig gyakran le sem fekszik a kuncsaftjaival. 

A 29 éves, Sydney-ben élő Harper Valentine elmondta, munkájának nem a leghangsúlyosabb része a szex. Vannak olyan magányos férfiak, akik nem kifejezetten szexpartnert, inkább barátot keresnek, beszélgetésekre, szórakoztatásra, esetleg közös hobbikra vagy bulizásra vágynak. Harper pedig minden ügyfelének azt nyújtja, amire leginkább szüksége van. Volt, akit elkísért egy-egy koncertre, de olyan is akadt, akivel egész este videójátékoztak.

A lány elmondta, hogy bár a munkájának része a szex, de nem azon van a hangsúly, sok férfinál ugyanis egész más dolgok élveznek prioritást: egy mély beszélgetés, egy jó bulizás, vagy egy közös vacsora. Sőt, húszból egy férfi egyáltalán nem is vágyik szexre, sokkal inkább egyfajta játszópajtást keres, hogy közösen videójátékozzanak, vagy együtt járjanak fesztiválokra, koncertekre, és más rendezvényekre. 

Sokan a szexipar felé fordulnak, hogy több pénzt keressenek, nemcsak escortmunkával, de például OnlyFans modellként keresnek annyi pénzt, amiről korábban álmodni sem mertek. 

Ahogy azt is megírtuk, hogy rengeteg OnlyFans modell vállalkozik plasztikai műtétre azért, hogy még több előfizetőjük legyen, és így több pénzt kereshessenek. Vannak azonban olyan pornómodellek, akik az első beavatkozás után nem tudnak leállni, és addig plasztikáztatják magukat, mire teljesen felismerhetetlenek lesznek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről