Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Megdöbbentő akciókat jelentett be a héten hazánk kiemelkedő kiskereskedelmi lánca

spar
A SPAR pénztárcabarát árcsökkentő akciói tovább folytatódnak nyáron is.
Vágólapra másolva!
Itt az ideje feltankolni a nyári szünetre, vagy a nyaralásra hazánk kiemelkeő kiskereskedelmi láncának legújabb kuponakciójával, a 2024. július 4-től 10-ig tartó promócióban ugyanis az élelmiszer és non-food kategóriákba tartozó több, mint ezer terméket akár 21-50%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A kuponfüzetet július első hetében a pénztáraknál keressük, de a kuponok természetesen az akciós szórólapokon és a MySPAR applikációban is elérhetők lesznek.
Vágólapra másolva!

Mindent megvehetünk a nyári grillezéshez

Érdemes körülnéznünk ez idő alatt a grilltermékek között, hiszen a sok hasznos eszköz mellett gömbgrill, grillkocsi, nyárs, és faszén keresi gazdáját lényegesen olcsóbban. A kuponakcióban a Bosch háztartási kisgépeit is a botmixertől a kenyérpirítón át egészen a vízforralóig egységesen 30%-kal olcsóbban vihetjük idén haza.

Lego 40%-os kedvezménnyel

Ha kisgyermek van a családban, akkor itt a remek alkalom, ugyanis 40%-kal olcsóbban vehetjük meg a népszerű Lego-játékokat a SPAR áruházakban, így a nyaralásra már magunkkal is vihetjük és garantált a tartalmas szórakozás.

spar
Itt az ideje feltankolni a nyári szünetre, vagy a nyaralásra hazánk kiemelkeő kiskereskedelmi láncának  legújabb kuponakciójával.
Fotó: SPAR

Májkrém, jégkrém: a nyaralás jolly jokerei

Kávé és májkrém a nyaralási nélkülözhetetlen alapélelmiszerei az üdülésnek, éppen ezért jó hír, hogy ha jó helyen keressük, a szemes kávéhoz 28%-kal olcsóbban juthatunk hozzá, a 280 grammos halrudakat 28-, a reggelinél életmentő 150 grammos premium Bacont pedig 30%-kal kevesebbet kell fizetnönk a kasszáknál. 

Az Orsi termékkuponnal egységesen 30 százalék kedvezmény vár ránk a májkrémekre és uzsonnakrémekre egyaránt. 

A mélyhűtőbe és hűtőtáskádba is bő kézzel pakolhatunk finom jégkrémeket, hiszen most van a szezonja: a 1,5 literes - különféle ízű jégkrémeire 21% kedvezményt vehetünk igénybe az akció ideje alatt a SPAR üzleteiben. 

spar
A SPAR pénztárcabarát árcsökkentő akciói tovább folytatódnak nyáron is.
Fotó: SPAR

Pelusból sosem elég

A kuponakcióba a háztartásunkban mindennap használatos mosószerek, és a legnépszerűbb kozmetikai cikkek is bekerültek, így ezeket nagy kedvezményekkel vásárolhatjuk meg. Akár egy nagyobb mennyiséget is beszerezhetünk pelenkából a promóció keretein belül. 

További SPAR kedvezmények is várnak ránk

A SPAR pénztárcabarát árcsökkentő akciói tovább folytatódnak nyáron is: az áruházakban ezután is találkozhatunk a hetente változó, összesen 1000 piros árcímkés termékkel. Ezen kívül az INTERSPAR hipermarketekben 1600, a SPAR szupermarketekben pedig 400 sárga címkés, csökkentett árú termék segít a spórolásban. 

Vásároljuk meg ezúttal akciósan kedvenc termékeinket! További információkat itt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről