Elárvereznek egy többmilliárdos házat, de a kommentelőknek nem tetszik

Vágólapra másolva!
Londonban elárvereznke egy átszámítva több mint kétmilliárd forint értékű házat, hogy a bevételt majd eladományozzák. Azonban az adománygyűjtő cég oldalán sok kommentelő jelezte, hogy ők biztosan nem veszik meg a házat.
Vágólapra másolva!

Az Omaze adománygyűjtő cég legújabb londoni háza nem szerzett túl nagy népszerűséget a Facebookon. Az 5 millió font értékű (nagyjából 2,3 milliárd forint) ingatlan elhelyezkedésére adott reakciók nem csak lehúzóak voltak, hanem a Facebook- kommentek tengere is azt sugallta, hogy nem túl nagy az érdeklődés az ingatlan iránt - számolt be a Mirror.

A modern és divatos otthon Kelet-Londonban található, de úgy tűnik, az ötlet, hogy a Vogue által „a világ egyik legmenőbb negyedének” nevezett negyedben lakjanak az emberek, mégsem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Omaze, London, ház,  luxus, Facebook
Fotó: Omaze / SWNS / Omaze / SWNS

A Hackney-i Victoria Park közelében lakni nem túl népszerű, annak ellenére, hogy edzőtermet, gyógyfürdőt és bárt is kínálnak.

A ház kapcsán megkérdezték a Facebook-közösség tagjait, hogy: 

Beköltöznél, és megélnéd az álmaidat? Kiadnád a házat, és havi 12 000 (5,6 millió forint) fontot keresnél? Vagy esetleg eladnál, és több mint 5 000 000 fontot kapnál?

A válaszadók nagy része azonban ugyanazon a véleményen volt.

Egy ember azt mondta:

 Add el, nincs garázsa. Nem szeretném kint hagyni az autómat.

Egy másik azt írta: "Bár lenyűgöző házról van szó, a fekvése miatt mégis eladnám. A falusi otthon a helyi közösséggel inkább az én stílusom, béke és csend. Sok sikert mindenkinek."

Bármilyen szép is, eladnám, és Cotswoldsba költöznék, szívemben vidéki lány vagyok 

– mondta egy harmadik.

Egy kommentelő ezt írta: 

Sajnos eladnám, London nem nekem való, szeretem a vidéket és az állataimat körülöttem. Sok sikert mindenkinek, remélem nyer valaki, aki szívesen Londonban élne. 

 

Omaze, London, ház,  luxus, Facebook
Fotó: Omaze / SWNS / Omaze / SWNS

Az Omaze szóvivője válaszul azt mondta: „London hihetetlenül népszerű helynek bizonyult az Omaze közösség körében. Aki megnyeri ezt a házat, fantasztikus lehetőségek közül választhat, beköltözhet és élvezheti a házat és mindazt, amit London kínál, bérbe adhatja kiegészítve a bevételét, vagy eladhatja és befizethet a bankba 5 000 000 fontot – ez teljes egészében rajtuk múlik. "Omaze alig várja, hogy hamarosan kihirdethesse a szerencsés nyertest, valamint a londoni légi mentőszolgálatra gyűjtött milliókat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről