Halott kutyájának köszönheti lottónyereményét egy férfi

lottó, szelvény, illusztráció,
Lottószelvény.
Fotó: Shutterstock/Andrey_Popov
Vágólapra másolva!
Alig hitt a szemének egy ohioi férfi, amikor meglátta, hogy a Pick 5 lottó nyerőszámai megegyeznek szeretett németjuhász kutyája tenyésztői számával - az állat azonban ekkor már egy ideje elpusztult. Roger Sours mégis úgy érzi, neki köszönheti, hogy hatalmas összeget nyert.
Vágólapra másolva!

Az ohioi Tiffinben élő Roer Sours vásárolt egy lottószelvényt, és szerencsét próbált egykori németjuhász kutyája tenyésztői számával, ami 1-0-8-2-2 volt.

Maga sem hitte volna, de eltalálta a nyerőszámokat.

Csak ültem, és bámultam a tévé képernyőjét, rajta a számokat. Szó szerint lefagytam. Egyszerűen nem hittem el, hogy eltaláltam"

- mondta.

Nyereményét Sours adósságai törlesztésére és megtakarításai növelésére szeretné fordítani.

Eközben egy másik ohioi férfi július 4-én nyert a Powerball jackpot-on, ezzel megszerezte magának a teljes pénzügyi szabadságot, 

ahogyan azt a the Mirror US is megírta.

lottó, szelvény, illusztráció,
Lottószelvény.
Fotó: Shutterstock/Andrey_Popov / Shutterstock/Andrey_Popov

A jackpot nyertes jegyét a Huber Heights Walmart Supercenterben vásárolták meg, ahogyan azt azt az Ohio Lottery pénteken derítette ki. A Powerball főnyereményét 2024-ben ötször szerezték meg, a legutóbbi nyertes egy New Jersey-i játékos volt, aki június 10-én egy 222,6 millió dolláros nyereményt zsebelt be.

Azonban nem mindig alakul minden a tervek szerint, vannak, akik számára a lottónyeremény egyben hátrányt, sőt, igazi szerencsétlenséget hozott.

 

2021 februárjában Rachel Kennedy számára szó szerint a feje tetejére állt a világ. A fiatal nő akkoriban a Brightoni Egyetem hallgatója volt, és eltalálta az EuroMillions mind a hét nyrőszámát. Azonban tragikus módon nem sikerült átvennie a nyereményt, mert a bankszámláján lévő összeg nem érte el az ehhez szükséges minimumot. Emiatt párjával, Liam McCrohannal együtt 182 millió forinttól esett el.

Egy amerikai férfi, John Cheeks pedig azt hitte, hogy megnyerte a 340 millió dolláros Powerball jackpotot, majd később közölték vele, hogy a honlapjukon csak tévedésből tüntették fel az ő számait, mint nyerő kombinációkat. A férfi emiatt beperelte a lottótársaságot.

Egy férfi pedig, aki nemrég 15 milliárd forintot nyert a lottón, azt állította, hogy a nyeremény tönkretette az életét, hiszen megromlott a viszonya a barátaival és a családtagjaival, akik ezután csak a pénze miatt keresték, és az egész nyereménye felett rendelkezni akartak. A férfi ezt megunta, ezért a legtöbb emberrel megszakította a kapcsolatot, ami rendkívül megviselte őt.

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!