A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

A Primark új lépésének nagyon fognak örülni a magyar szülők

Vágólapra másolva!
A Primark több száz gyermekruházati termék árbefagyasztását jelentette be, hogy ezzel tegye könnyebbé az iskolakezdést a magyar családoknak.
Vágólapra másolva!

A Primark idén befagyasztja több száz közkedvelt gyermekruházati cikk árait, így a családok alacsony áron vásárolhatnak be az iskolakezdéshez - derül ki a vállalat Origóhoz eljuttatott közleményéből.

Az idei árbefagyasztás az alapvető ruházati cikkekre vonatkozik, tetőtől talpig, beleértve a farmernadrágokat, a melegítőket, a hosszú ujjú pólókat és a kabátokat

– jelzi a vállalat.

A magyarországi Primark "árbefagyasztást" jelentett be az iskolakezdésre
Fotó: arenamall.hu

Mivel a Primark idén nyitotta meg első magyarországi üzletét, ezért az Origo kereste a vállalatot azzal kapcsolatban, hogy az árbefagyasztást ennek tükrében miként kell értelmezni, mihez képest maradnak változatlanok az árak. Az áruházlánc több régiós országban jelen van, így az ottani vásárlók egyszerűbben találhatnak viszonyítási alapot, de mivel Magyarországon az idei az első éve a vállalatnak, ezért kértünk pontosítást a cégtől. A Primark oldaláról türelmet kértek a válaszig, pontosításuk esetén frissítjük a cikket.

A cég már évek óta visszatérően alkalmazza az iskolakezdés kapcsán a gyerekruházati termékek árainak adott szinten tartását. Miként az Origo megírta, a brit Primark július végén jelentette be az idei "árbefagyasztást". A brit vállalat közölte, hogy egyes farmerruházati termékeinek, pólóinak, kabátjainak és még számos cikkének árát a 2021-ben érvényes árakon kínálja a vásárlóknak.

A magyarországi cég közleményében az szerepel, hogy "a Primark elkötelezte magát a családok további támogatása mellett, hogy több olyan terméket tudjanak vásárolni alacsony áron, amelyekkel nem kell kompromisszumot kötniük a minőségben."

Jelezték azt is, hogy a Primark nem csak ruházati cikkeket forgalmaz: mostantól az iskolakezdéshez szükséges beszerzési körút állomásaként a családok a cipőtől az írószerig, az uzsonnás dobozoktól a hátizsákokig megvásárolhatják az üzletben a szükséges cikkeket. Ezzel kapcsolatban említi a közlemény, hogy tavaly a többi Primark üzletben a hatalmas hátizsákválaszték, a Disney Stitch-től a Minnie egéren át a Marvelig, nagy sikert aratott, és világszerte közel félmillió darabot adtak el belőle. 

Gavin Daniels, a vállalat gyermekruházati igazgatója elmondta: „Tudjuk, hogy a gyerekeknek való vásárlás soha nem lesz egyszerűbb, hiszen folyamatosan nőnek, és a gyerekruházatnak valóban extra tartósnak kell lennie. Éppen ezért az áraink befagyasztásával biztosítjuk a nagyszerű ár-érték arányt, ami reményeink szerint enyhíti a családokra nehezedő pénzügyi nyomást az év ezen időszakában."

A vállalat közleményében példaként néhány alapvető gyerekruházati termék induló árát említi, ezek 660 forinttól a 4000 forintig terjedő skálán mozognak.

Ahogy azt korábban megírtuk, nemrég hazánkban is üzletet nyitott a ruházati kereskedő, melynek eddig legközelebbi boltjaiért Bécsbe vagy Pozsonyba kellett utazniuk a magyar vásárlónak. A hazai bolt megnyitását óriási érdeklődés kísérte, erről az Origo is beszámolt.

Írtunk arról is, hogy a budapesti üzletnyitás több mint 8 millió eurós beruházásból valósult meg, és több mint 180 munkahelyet teremtett a régióban.

Az üzletlánc történetét ebben a cikkünkben mutattuk be.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!