Ricky Martin fellép a Hősök terén

Vágólapra másolva!
Világsztár lép fel az idei Napi Mázli Szuperkoncerten, a világhírű Ricky Martin. A koncertből befolyt pénzt rászoruló családok kapják.
Vágólapra másolva!

Ricky Martin lesz a sztárvendége idén a Napi Mázli Szuperkoncertnek, amelyet szeptember 21-én rendeznek meg a fővárosban, a Hősök terén - jelentette be Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója a programról szóló sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.  

 A latin popkultúra ikonikus alakja mellett a fellépők között lesz még Metzker Viktória, Regán Lili és T. Danny is.

A nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója a Napi Mázli Szuperkoncertet bejelentő sajtóeseményen kiemelte: „különleges évnek számít a 2024-es év, hiszen a Napi Mázli Szuperkoncerten a legismertebb magyar előadók mellett idén ismét nemzetközi sztár is színpadra lép.” Mager Andrea azt mondta: „az eseményre kilátogatóknak feledhetetlen élményben lehet részük, és hozzájárulhatnak egy jó ügy támogatásához is, mivel a helyszíni sorsjegyértékesítésből befolyt összeget idén is teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezet részére, a hátrányos helyzetű családok felzárkóztatására ajánlja fel a Szerencsejáték Zrt."

Mager Andrea
Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Gáncs Kristóf, a szervezet ügyvezető igazgatója felidézte, hogy a tavalyi koncerten befolyt nyolc és fél millió forintból a szendrői Biztos Kezdet Gyerekház működését támogatták, ahol hátrányos helyzetű gyerekeket segítenek egészen a csecsemőkortól. Kiemelte, 

idén az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. egy négy évre szóló stratégiai partnerségi megállapodást is aláírt, amelynek keretében a nemzeti lottótársaság vállalta, hogy a jövő évben dedikált sorsjegyet vezet be, amellyel külön támogatja a segélyszervezet munkáját.

Majd hozzátette: „a nemzeti lottótársaság több mint egy évtizede nyújt folyamatos támogatást az Ökumenikus Segélyszervezet Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak és Esélyt az esélyteleneknek mottóban megfogalmazott egész éves munkájához. Nagy öröm számunkra, hogy stratégiai partnerünk 2021 óta a Szuperkoncerten a szerencsejáték-termékek helyszíni értékesítéséből befolyt összeggel is segíti céljainkat. Köszönjük, hogy idén is folytatódik ez a hagyomány, hiszen együtt, az összefogás erejével még hatékonyabban enyhíthetjük a rászoruló családok gondjait!”

Az immár tradicionálisnak számító Szuperkoncertet évről évre zenerajongók tízezrei látogatják. Tavaly közel ötvenezren vettek részt a Szoborparkban a nemzeti lottótársaság zenei eseményén online pedig közel tizenötezren követték a rendezvényt.

Az idei koncerttel a Szerencsejáték Zrt. a tavasszal bevezetett új számsorsjátékát, a Napi Mázlit ünnepli, ezért az idei esemény a Napi Mázli Szuperkoncert nevet viseli.

Ricky Martin
Ricky Martin, a latin popzene világsztárja
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A szervezők idén a tavalyinál is több emberre számítanak, hiszen nemcsak a legismertebb magyar előadók lépnek színpadra, hanem a latin popzene világsztárja Ricky Martin is Budapestre érkezik.

A Napi Mázli Szuperkoncertet Metzker Viktória négyszeres év DJ-je, nyitja meg 17:30-kor. A fonogram díjas és nemzetközi listákon is elismert DJ különleges és ismert dalokkal egyaránt készül az estére. 18:30-tól az egyik legnépszerűbb hazai rapper, énekes, dalszerző T.Danny lép majd a színpadra. Az előadó a toplisták állandó szereplője, klipjei milliós megtekintéseket értek el. T. Danny a Napi Mázli Szuperkoncert színpadán számos ismert dalát előadja, valamint meglepetés vendéggel készül. A rappert 19:30-kor Regán Lili DJ követi. A négyszer „Az év DJ-je” díj tulajdonosának zenei stílusát leginkább az elektronikus zene, elsősorban a dance és a house jellemzi. A magyar előadókat követően 20:15-kor lép színpadra a világsztár Ricky Martin, aki különleges látványvilággal és olyan felejthetetlen slágerekkel is készül az ingyenes koncertre, mint a "Livin' la Vida Loca” vagy a „She Bangs”.

A fogyatékossággal élők az elmúlt évekhez hasonlóan a színpad közelében kialakított, akadálymentes lelátóról élvezhetik a produkciókat, továbbá a rendezvényhelyszínt is egy kizárólag nekik fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg.
A koncerthez kapcsolódó aktuális információkról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalon, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain lehet tájékozódni.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!