Szenzációs hír érkezett az Olsen-ikrek divatmárkájáról

Vágólapra másolva!
Az Olsen-nővérek által alapított The Row elismert márkává vált a luxus világában, most pedig igazi divat- és szépségipari nagyágyúktól kapott jelentős befektetést. A Wertheimer-család és a Francoise Bettencourt Meyers-hez köthető Tethys Invest kisebbségi részesedést szerzett a cégben, amivel a luxusmárka értéke nagyjából 1 milliárd dollárra emelkedett.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy nem csupán a divatrajongók körében örvend töretlen népszerűségnek az Olsen-ikrek általa alapított brand, a The Row. A minimalista, letisztult stílusú ruhadarabjairól és kiegészítőiről ismert márkában szerzett részesedést a Chanel luxusmárka mögött álló család, illetve a L'Oréal milliárdos örököse. Ha mindez nem lenne elég, a Natalie Massenet divatvállalkozó által alapított Imaginary Ventures szintén befektet a márkába - írta meg a Roadster.

Mary-Kate és Ashley Olsen a mai napig a legismertebb ikerpár, akik még gyerekszínészként kerültek a köztudatba. Mindössze kilenc hónaposak voltak, amikor megkapták első filmszerepüket, és bekerültek a Bír-lak című sorozatba. Egészen gyerekkoruktól kezdve szerepeltek különböző tévéfilmekben és tinédzser korukig nagyon sikeresek voltak. Számos közös filmjük született – többek között a Kettőn áll a vásár, a Ketten a slamasztikában és a Római ikervakáció –, a kilencvenes és kétezres évek ikonikus karaktereivé váltak.

Saját divatmárkát is alapítottak, a The Row-t 2006-ban, és a világ leggazdagabb női közé sorolták őket, igazi stílusikonná nőtték ki magukat.

Kollekcióikat rendre bemutatják a párizsi divathéten is, sokak által vágyott bőrtáskájuk, a Margaux pedig közel 7000 dollárba kerül.

Egy idő után azonban sokaknak feltűnt, hogy valami még sincs velük rendben. Mindketten drasztikusan lefogytak, mivel anorexiával küzdöttek, de Mary-Kate drogproblémái is egyre szembetűnőbbé váltak. Felnőttként már nem hasonlítanak úgy egymásra, mint korábban, egyrészt a plasztikai műtéteik miatt, másrészt Mary-Kate függősége miatt, amitől eltorzult az arca.

Olsen-ikrek
Hatalmas befektetést is kapott az Olsen-ikrek cége
Fotó: Getty Images

Ahogy az Origo megírta, az utóbbi években az ikerlányok húga, Elizabeth Olsen a legsikeresebb színésznő a családból, akit leginkább a Marvel-filmekből ismerhet a közönség, nővérei azóta sem tudtak visszatérni színésznőként. 

Úgy tűnik, Mary-Kate már magánéletében sem boldog, ugyanis 2020-ban elvált férjétől. 

A férj konkrétan kitette a korábbi színésznőt a közös lakásukból, akinek egy ideig az ikertestvérénél, Ashley-nél kellett meghúznia magát. A korkülönbség és az eltérő életvitel mindig is rányomta a bélyegét Olsen és Olivier Sarkozy kapcsolatára, és a gyerekvállalás kérdésében sem tudtak megegyezni.

Eközben Ashley férjhez ment Louis Eisnerhez művészhez, akitől időközben gyereke is született.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!