Fehérnemű milliárdokért, mutatjuk a legdrágább darabokat

Vágólapra másolva!
Számos nagy divatmárka gyárt már szebbnél-szebb fehérneműket, amikben igazán szexinek érezhetjük magunkat. A luxusmárkák kedvelői viszont az igazán különleges darabokat is megkaphatják, de ezeknek a fehérneműknek igen borsos az ára, és úgy tűnik, határ a csillagos ég, még akkor is, ha csak egy melltartóról beszélünk. Mutatjuk a világ legdrágább fehérneműit!
Vágólapra másolva!

A világ legdrágább fehérneműi közé leginkább melltartók és bugyik tartoznak, de a férfi márkák kedvelőinek is van miből válogatniuk. 

A férfi fehérneműk között is találunk olyat, ami több százezerbe kerül.
A férfi fehérneműk között is találunk olyat, ami több százezerbe kerül 
Fotó: Hermès

A Hermès luxusmárka egy egészen elképesztő darabot készített. Ugyanis ezt az alsónadrágot semmi nem díszíti, mégis 1068 dollárba, azaz 378 ezer forintba kerül a Rayures H Colores boxer.

A luxusmárka csúcskategóriájú fehérneműinek ára legtöbbször meghaladja az 1000 dollárt, ugyanis ezek a termékek 100 százalék pamutból készültek, és a derékrésznél egyedileg hímzett „Hermés” felirat található. Ráadásul, ha úgy döntünk, hogy több százezerért veszünk egy bokszert, azt a vásárlás után egy dedikált díszdobozban adják át számunkra. 

Folytatva a bokszerek sorát, Nice Laundry, a New York-i székhelyű cég, amely férfi zoknit és fehérneműt gyárt, nemrégiben dobta piacra az egyik limitált kiadású bokszerét, amely 1400 dollárért, tehát közel 500 ezer forintért vásárolható meg. 

A fehérnemű 100 százalék kasmírból készült és egy 24 karátos arany szálakból vart repülő malac díszíti a bal szárát. 

A női márkák tekintetében a legdrágább luxustermékeket a Victoria’s Secret gyártja. A Fantasy Bra kollekció első darabja 1996-ban jelent meg „Million Dollar Miracle” néven. A bemutatón Claudia Schiffer viselhette az 1 millió dolláros darabot. 

Victoria's Secret Fantasy melltartó, Victoria'sSecretFantasymelltartó, Claudia Schiffer, 1996 Million Dollar Miracle Bra, Claudia Schiffer Victoria's Secret Store
Fotó: Getty Images

Minden évben új, brutálisan drága fehérnemű 

A Victoria’s Secret ezután minden évben egy újabb méregdrága fehérneműt dobott piacra a Fantasy Bra kollekció részeként. 2016-ban Párizsban mutatták be „Bright Night” melltartót amin 9000 drágakő volt és összesen 450 karáttal rendelkezett és a különleges darab elkészítése 700 órát vett igénybe. A fehérneműt 3 millió dollárért lehet megvásárolni, tehát több mint egy milliárd forintba kerül. 

Victoria's Secret Fantasy melltartó, Victoria'sSecretFantasymelltartó, Jasmine Tookes, 2016, Victoria's Secret Fashion Show, Runway, Grand Palais, Paris, France - 30 Nov 2016
Fotó: Getty Images

Azt hinnénk nehéz lehet felül múlni a 2016-os darabot, mégsem ez volt a valaha volt legdrágább melltartója a Victoria’s Secretnek. A 2013-ban bemutattak egy ékszerész, Mouawad által tervezett „Royal” Fantasy melltartót. Mouawad több mint 4200 drágakövet, rubintot, gyémántot és sárga zafírt használt az elkészítéshez, valamint egy hozzáillő övvel is lenyűgözte a bemutató résztvevőit. 

Mindezek mellett a fehérnemű legábrázatosabb része egy 52 karátos körte alakú rubint, ami a melltartó középső részét díszíti. 

A Victoria’s Secret ezt a fehérneműjét 10 millió dolláros áron értékesítette ami átszámolva több mint 3 milliárd forintot jelent. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!